Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovská rodinná tragédia v Česku: V rybníku objavili mŕtvoly deda, otca a syna

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay)

PŘÍBRAM - Českom otriasol v pondelok nález troch mŕtvych tiel v rybníku Václav v Lhotě u Příbramě v Příbramsku. Podľa českých médií má ísť o členov jednej rodiny.

Polícia k prípadu na Twitteri napísala: "Příbramskí policajti preverujú úmrtia troch osôb nájdených v pondelok v neskorých večerných hodinách na vodnej hladine rybníka v obci Lhota u Příbramě. Príčina aj ďalšie okolnosti úmrtia osôb sú predmetom policajného vyšetrovania."

Ako informuje český portál novinky.cz, polícia najprv dostala o 22:40 hod. hlásenie iba o dvoch mŕtvych, nakoniec sa ukázalo, že sú traja.

Privolaní záchranári už nemohli obetiam pomôcť a skonštatovali len smrť.

U obetí išlo o dvoch dospelých a jedného nelnoletého. Bol to dedo, otec, a syn.

Hovorkyňa polície Monika Schindlová portálu povedala: "Policajti prípad preverujú pre trestný čin usmrtenia z nedbanlivosti, príčiny a ďalšie okolnosti sú v šetrení. Vo veci bola nariadená súdna pitva. Išlo o dvoch dospelých a jedno dieťa, ale viac to špecifikovať nebudeme," dodala.

Na stole je niekoľko verzií úmrtia. Jednou z možností je výskyt búrky.

Podľa stránky tn.cz sa obete pravdepodobne neutopili, ale príčinou nebola ani násilná smrť. Cudziemu zavineniu nič nenasvedčuje, ale polícia nezavrhla ani túto verziu.

Podľa posledných informácií českých médií tri osoby zabila elektrina z oškdeného ponorného čerpadla. Najstarší z mužov išiel čeradlo skontrolovať, ale to prebíjalo.

Vydesení miestni obyvatelia sa nechceli k prípadu veľmi vyjadrovať. "Je to strašná rodinná tragédia," bolo jediné, čo uviedli.

Viac o téme: RybníkObeteSmrťČeskoPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu