Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neopísateľná tragédia v Česku! Vlasta prišla razom o vnuka, syna aj manžela: Bolestivý odkaz do neba

Zostali len spomienky na fotografiách. Zobraziť galériu (2)
Zostali len spomienky na fotografiách. (Zdroj: Reprofoto/Facebook)

LHOTA U PŘÍBRAME - Rodinná tragédia, ktorá sa odohrala v českej obci Lhota u Příbrame, je skutočne bolestivá. V pondelok večer tu v miestnom rybníku objavili tri bezduché telá. Patrili Radovi, Martinovi a Radečekovi. Rana osudu zasiahla jednu rodinu. Vlasta razom prišla o manžela, syna aj vnúčika.

Ak príde rodina o jedného zo svojich členov, prežíva obrovský smútok. No rodina z Česka stratila naraz až troch milovaných. "V našich srdciach zostanete naveky. Budete nám veľmi chýbať," odkázala im Vlasta, v koži ktorej by sa nechcel ocitnúť snáď nik. Mrazivé je, že práve ona mala objaviť telá jej najbližších.

Neopísateľná tragédia v Česku!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto/Facebook)

Smrť si ich našla v rybníku

Bol pondelok večer, približne pol jedenástej. Polícia prijala hlásenie, že v rybníku Václav sa nachádzajú tri nehybné telá. Išlo o príbuzných - otca, syna a neplnoletého vnuka. O správe informovalo viacero českých médií.

Radostné chvíle zostali zachytené už len na fotografiách.
Zobraziť galériu (2)
Radostné chvíle zostali zachytené už len na fotografiách.  (Zdroj: Reprofoto/Facebook)

Čo sa udialo v osudnej chvíli? Web pribram.cz uvádza, že pod smrť trojice sa mala podpísať elektrina. "Vraj ich zabila elektrina. Malo tam byť po príjazde polície spustené ponorné čerpadlo," vyjadrila sa miestna obyvateľka.

Portál idnes.cz opísal aj ďalšie možné okolnosti. Senior údajne išiel skontrolovať nefunkčné čerpadlo, no keď vstúpil do vody, zasiahol ho prúd. Syn ho chcel zachrániť, potom pribehol aj vnuk...A tragédii už nemal kto zabrániť.

Starostka obce Eva Drmlová jednoznačne vylúčila, že išlo o úmyselný čin, teda vraždu. "Bola to nešťastná náhoda, obrovská rodinná tragédia," okomentovala.

Príčinu a okolnosti úmrtí však preukáže až ďalšie policajné vyšetrovanie. Hovorkyňa Lucie Nováková priblížila, že v prípade bola nariadená súdna pitva. Smrť troch ľudí aktuálne prešetrujú ako usmrtenie z nedbanlivosti. Ďalšie oficiálne podrobnosti nateraz nie sú známe. 

Viac o téme: RodinaTragédiaSmrťČeskoUtopenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu