Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Boj proti mafii odhalil zvrátenú sektu: Otroctvo aj podivné sexuálne praktiky, nechutnostiam šéfoval senior

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Reprofoto:youtube/askanews)

NOVARA - Stúpenkyne boli prevažne ženy, na čele stál 77-ročný muž. Sekta, ktorú odhalila talianska polícia, bola skutočne zvrátená. Nechýbali podivné sexuálne praktiky, no taktiež otroctvo. Neraz dokonca s maloletými osobami... Spolok mal fungovať najmenej 30 rokov.

Až v roku 2020 sa podarilo polícii odhaliť zvrátené tajomstvá. Dopomohla k tomu operácia Dioniso. Vyšetrovanie začalo už pred dvoma rokmi, cieľom bol boj proti mafii. Ako informoval portál Leggo všetko sa odohrávalo v talianskom meste Novara, kde mala sekta základňu.

Komplexné vyšetrovanie, ktorého súčasťou bolo aj viacero domových prehliadok, prinieslo napokon svoje ovocie. Zoskupenie malo svoje pobočky dokonca aj v iných mestách, napríklad tiež v Miláne.

VIDEO Boj proti mafii
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto:youtube/askanews)

Na základe doteraz zozbieraných informácií spomínaný šéf sekty, ktorému poväčšine slúžili ženy, najímal v priebehu desiatok rokov mladé obete, medzi nimi dokonca aj maloleté dievčatá, ktoré potom museli vykonávať rôzne nechutnosti.

V rukách polície skončili početné materiály, ktoré sú aktuálne predmetom ďalšieho vyšetrovania. Talianske médiá hovoria o závažných trestných činoch v sexuálnej oblasti. Je otázne, aké špinavosti ešte vyplávajú na povrch.

Viac o téme: SektaTalianskoNovara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu