Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hororový príbeh talianskeho herca: S mŕtvolou milovanej v byte dlhých 36 hodín, testy potvrdili koronavírus

(Zdroj: Reprofoto:nypost.com)

TALIANSKO - Obávaný koronavírus so sebou prináša mimoriadne smutné príbehy. Taliansko sa spomedzi európskych krajín ocitlo v zatiaľ najhoršej situácii. Príbeh talianskeho herca, ktorý v byte s mŕtvolou milovanej sestry strávil dlhých 36 hodín, je skutočne mrazivý...Ak sa chcú ostatné štáty vyhnúť desivému scenáru, treba dodržiavať potrebné nariadenia.

KORONAVÍRUS Poplach v ružinovskej nemocnici: Zdravotníci sú v karanténe, ležal tam nakazený muž

Taliansky herec Luca Franzese sa preslávil v televíznej dráme Gomorrah. Jeho celebritný život ale narušil vírus, ktorý aktuálne desí celý svet. Na sociálnej sieti zverejnil zúfalé volanie o pomoc. Koronavírus sa totiž pravdepodobne podpísal pod úmrtie jeho drahej sestry. Skonala uplynulú sobotu.

S jej telom bola rodina uväznená v dome v Neapole a pomoc neprichádzala. "Čakám na úrady, aby mi dali odpovede po včerajšej noci. Nikto neprišiel," vyznal sa v emotívnom videu Franzese. V pozadí za ním vidieť telo jeho príbuznej.

Ako sám dodal, ide o video, ktoré nie je vhodné pre deti a starších ľudí. "Som nútený v celej mojej bolesti bojovať proti tejto situácii - mám sestru, tu v posteli, mŕtvu. Neviem, čo robiť, nemôžem si ju uctiť, ako si zaslúži, pretože ma úrady opustili," opísal. Tvrdí, že kontaktoval každého, no nik mu nedal odpovede. Pohrebné služby jednoducho neboli k dispozícii. 

Hororový príbeh talianskeho herca:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Reprofoto:nypost.com)

Dýchanie z úst do úst

U 47-ročnej Teresy sa príznaky koronavírusu začali prejavovať minulý týždeň. V sobotu sa jej stav zhoršil a skonala. Nebolo však známe, či ju z tohto sveta skutočne zniesla nákaza. Vznikol chaos a neistota. Rodina musela čakať 36 hodín na to, aby zdravotníci v špeciálnych maskách vyzdvihli telo.

K tomu však došlo až po tom, ako video herca videli milióny ľudí. Luca, ktorý sestre dával dýchanie z úst do úst, v snahe zachrániť ju, je v karanténe. Je totiž viac než pravdepodobné, že sa nakazil. V domácej izolácii je naďalej aj jeho rodina. Teresino telo už síce pochovali, no jej najbližší chýbali.

Prečítajte si aj: Dokumentárny film odhalil nové informácie o koronavíruse: Tajili mesiace prvý prípad?

Testy napokon preukázali, že Teresa mala koronavírus. Preukázal sa aj u ďalších dvoch členov rodiny, nie však u spomínaného herca. O smutnom prípade informovalo viacero svetových médií, medzi nimi aj agentúra Reuters.

Taliansko sa stalo červenou zónou. Zatvorené je všetko okrem obchodov s potravinami a lekární. Potvrdilo sa viac ako 12-tisíc nakazených a mŕtvych je viac než 800. 

Viac o téme: HerecTalianskoKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu