Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takto sa bojuje s KORONAVÍRUSOM! VIDEO českých hasičov vyčarovalo úsmevy v pochmúrnych časoch pandémie

(Zdroj: reprofoto:Facebook-Záchranný útvar HZS ČR)

PRAHA - Od nedele brázdia na autobuse Hasičského záchranného zboru európske diaľnice. Do domoviny dovážajú českých občanov. Absolvovali jedenásť jázd do Viedne, Mníchova či Frankfurtu. No napriek všetkému ich podľa videa, ktoré zverejnili, neopúšťa pozitívne myslenie. Aj takto môže vyzerať boj s obávaným koronavírusom!

KORONAVÍRUS Prehovorili z karantény! VIDEO Vysokoškoláčky sa nakazili v Prahe, šokujúci postup lekárky

Tóny chytľavej pesničky Ghostbusters, známej z rovnomenného filmu, pozná snáď každý. Čakali ste však, že ju raz budete počuť v spojitosti s koronavírusom? Nuž, českí záchranári si v jej rytme spríjemnili ťažké časy a najmä svoje náročné poslanie.

Záchranný útvar Hasičského záchranného zboru Českej republiky na sociálnej sieti zverejnil video, na ktorom dvojica tancuje v ochranných oblekoch. Popri ladných pohyboch v autobuse jeden z mužov strieka dezinfekciu a utiera všetko naokolo. 

Takto to samozrejme v praxi nefunguje. "Aj my občas potrebujeme vypustiť paru a veríme, že vám týmto videom aspoň na chvíľu zlepšíme náladu," napísali k faktu, že už prepravili viac než 300 osôb a ku všetkému pristupujú zodpovedne, no niekedy aj s humorom.

Na verejnosť apelovali, aby dodržovala hygienické opatrenia, používali rúška a umývali si ruky. "Tak, ako my - MÁ TO ZMYSEL!" uzavreli hasiči.

Viac o téme: HasičiKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu