Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sestričky (†1,†2) pred smrťou neskutočne trpeli: FOTO Ich matku vyšetruje polícia

Kerri-Ann Conleyová Zobraziť galériu (2)
Kerri-Ann Conleyová (Zdroj: FB/Kerri-Ann Conley)

LOGAN CITY – Sestričkám Chloe-Ann (†1) a Darcey-Helen (†2) už nebolo pomoci. Zomreli v rozhorúčenom aute, v ktorom boli uväznené niekoľko hodín.

Dcéry dvadsaťsedemročnej Kerri-Ann Conleyovej zahynuli vo veku 1 a 2 roky. Matka ich nechala v aute, keď sa teplota vyšplhala na 31 stupňov Celzia. V mazde sa piekli niekoľko hodín. Keď sa ich matka spamätala a vyslobodila ich, bolo už neskoro. Hoci privolala záchranku a dcérky sa pokúšala ochladiť studeným kúpeľom, zomreli.

Kamarátka Kerri-Ann pre 9News povedala, že obom dievčatám zachránila život deň predtým, než zahynuli. „Zaklopala som na dvere, vošla som dovnútra a deti boli vo vani. Takmer v nej zaspali. Hneď som ich vytiahla von,“ povedala žena.

Kerri-Ann Conleyová (vľavo)
Zobraziť galériu (2)
Kerri-Ann Conleyová (vľavo)  (Zdroj: FB/Kerri-Ann Conley)

Čítajte aj: Všetci Harryho (†23) upokojovali, že bude v poriadku: Keď začali googliť, vedeli, že je zle

Polícia preveruje, či bola Conleyová v čase, keď jej deti zomierali vo vozidle, pod vplyvom drog.

Darceyin otec verí, že smrť oboch anjelikov sa vyšetrí a vinník bude spravodlivo potrestaný. Ročná Chloe-Ann nebola jeho dcérou, miloval ju však, akoby bola jeho. „Chcem dôkladne vyšetriť smrť mojich dievčat,“ povedal pre 7NEWS.

V uzavretom aute je teplota niekoľkonásobne vyššia

Organizmus sa dokáže bežne vyrovnávať s teplom, čím udržiava normálnu telesnú teplotu okolo 36 stupňov Celzia, optimálna vonkajšia teplota je 28 stupňov Celzia. U malých detí a starých ľudí začínajú systémy zlyhávať, keď sa vonkajšia teplota blíži k 35 stupňom Celzia, pričom v uzavretom aute môže byť teplota niekoľkonásobne vyššia.

Viac o téme: AutoDieťaSmrťVysoká teplota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu