Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Školák sa vôbec nerozhliadol: Drsné VIDEO, ako ho zrazil trolejbus, policajti ho zverejnili ako výstrahu

Chlapca zrazil trolejbus.
Chlapca zrazil trolejbus. (Zdroj: FB/Městská policie Pardubice)

PARDUBICE – Mestskí policajti na svojej sociálnej sieti zverejnili vskutku desivé video. Je na ňom 12-ročný chlapec, ktorého zrazil trolejbus. Zástupcovia zákona vyzývajú ľudí, aby sa z jeho chyby poučili.

Incident sa odohral nedávno v blízkosti železničnej stanice v Pardubiciach. „Vieme, že zábery tejto nehody nie sú pekné, ale napriek tomu chceme, aby ste sa na ne pozreli, a vysvetlíme vám prečo,“ napísali na svojom facebookovom účte mestskí policajti. Súhlas na zverejnenie videa im dala matka zraneného chlapca. „Jej i našim prianím je, aby sa z jednej chyby, ktorá mohla jednoducho stáť život dieťaťa, poučilo čo najviac z vás,“ dodali.

Policajti apelujú najmä na rodičov, aby tieto zábery ukázali svojim ratolestiam, a aby im vysvetlili, prečo na seba majú dávať pozor, keď prechádzajú cez cestu. „A veríme, že sa to netýka len detí,“ podotkli zástupcovia zákona.   

Tí ďalej prosia, aby sa ľudia po prehratí videa zdržali nevhodných komentárov na všetkých aktérov príbehu, pretože jeho úmyslom nie je lynč, senzácia, alebo hľadanie viny. „Cieľom je poučiť sa z jednej malej chyby, ktorá sa takmer skončila veľkým nešťastím, aby už nikdy nemusela nastať. Ďakujeme vám,“ dodali policajti.  

Viac o téme: ChodecZrážkaPardubiceOpatrnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu