Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pedofilný poštár k sebe do bytu nalákal Andreja (9): FOTO Chlapčeka väznil celú dekádu

Eduard Nikitin bol odsúdený na 20 rokov za psychické a fyzické zneužívanie dieťaťa. Zobraziť galériu (4)
Eduard Nikitin bol odsúdený na 20 rokov za psychické a fyzické zneužívanie dieťaťa. (Zdroj: Profimedia)

MOSKVA - Keď mal Andrej deväť rokov, utiekol od svojej mamy. Chlapec, ktorý mal nezhody so svojím nevlastným otcom, našiel útočisko u Eduarda Nikitina. Muž sa živil ako poštár a dieťa si myslelo, že pod jeho krídlami bude v bezpečí. Stal sa však pravý opak. Z Eduarda sa vykľul pedofil. Andrej od neho nedokázal ujsť. Jeho sexuálnym otrokom bol do svojich devätnástich rokov.

Eduard Nikitin (42) už spoznal svoj trest. Moskovský súd ho odsúdil na dvadsať rokov za psychické a fyzické zneužívanie chlapca, ktorého mal držať vo svojom byte viac ako desať rokov.

Vtedy deväťročný Andrej ušiel od svojej matky a u Nikitina našiel útočisko. To sa, bohužiaľ, premenilo na väzenie. Chlapec bol pravidelne znásilňovaný a nebol schopný od muža utiecť. Psychológovia sa obávajú, že jeho psychika je trvalo porušená.

Na snímke Eduard Nikitin a jeho obeť Andrej.
Zobraziť galériu (4)
Na snímke Eduard Nikitin a jeho obeť Andrej.  (Zdroj: Profimedia)

Pedofil Nikitin, ktorý sa živil ako poštár, bol v roku 2007 prepustený z väzenia. Krátko nato spoznal Andreja, ktorého vyzval, aby s ním žil. Chlapec súhlasil.

Poštár dieťa väznil vo svojom byte v Rusku.
Zobraziť galériu (4)
Poštár dieťa väznil vo svojom byte v Rusku.  (Zdroj: Profimedia)

Po v tom čase deväťročnom Andrejovi bolo vyhlásené pátranie. Nikitin bol zadržaný v lete v roku 2017, keď ho spolu s chlapcom, ktorý mal už 19 rokov, zastavila na ulici hliadka. Keďže mladík nemal nijaké doklady, odviedli ich na policajnú stanicu, kde muži zákona po zadaní jeho mena do systému zistili, že ide o hľadané dieťa.

Eduard Nikitin bol odsúdený
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Andrej podľa tamojších reportérov uviedol, že v roku 2007 utiekol z domu, lebo sa hádal sa so svojím nevlastným otcom. Povedal, že vyše desať rokov žil s Nikitinom a nechodil do školy. Nikitinova matka, ktorá bývala v rovnakom byte, o chlapcovi vedela, ale netušila o detailoch.

Viac o téme: RuskoPedofilZnásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu