Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hrôza na Barbadose: Britka (†44) navštívila svoju rodinu, desivá smrť v posteli, upálená zaživa

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: GoFundMe, Getty Images)

BARBADOS - Natalie Crichlowovú z Veľkej Británie postihol naozaj krutý osud. V minulosti bojovala s rakovinou, mala dve mŕtvice, potom jej zomreli matka aj strýko na Barbadose a ona chodila na tento karibský ostrov pomáhať so starostlivosťou o zdravotne postihnutého brata. Koncom júla sa však do domu vlámal neznámy útočník, ktorý svoju obeť napadol v spálni, škrtil ju, polial ju horľavinou a zapálil. Po pár dňoch v nemocnici matka troch detí zomrela. Polícia meno vraha stále nepozná.

Turistky v Španielsku si zobrali na izbu mužov, ktorých náhodne stretli: Horor na toalete!

Rodinná priateľka Mitra Wikesová si pamätá Natalie ako skutočnú bojovníčku, ktorá si toho veľa vytrpela, no napriek tomu sa snažila žiť naplno. „Po smrti jej drahej matky a strýka odcestovala na Barbados, aby zariadila veci súvisiace s pohrebom. Pretože jej brat so zdravotným postihnutím zostal sám v dôsledku straty matky, Natalie pravidelne navštevovala Barbados, aby sa o neho starala," citoval priateľku portál dailymail.co.uk.

Hrôza na Barbadose: Britka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: GoFundMe)

Podľa nej k tragédii došlo 28. júla, keď Britka odpočívala v Christ Churchi v dome brata, ktorý bol v tom čase v neďalekom zariadení sociálnych služieb. Do domu vnikol votrelec, škrtil ju, polial ju aj dom benzínom a všetko zapálil. Natalie sa ešte podarilo vybehnúť do záhrady, kde jej krik začuli susedia, uhasili plamene na jej tele a privolali záchranku. Bohužiaľ, žena utrpela popáleniny na 75% percentách tela a 6. augusta v nemocnici zomrela.

Barbados
Zobraziť galériu (3)
Barbados  (Zdroj: Getty Images)

Po Natalie zostali tri deti vo veku 10, 20 a 26 rokov, ktoré sú zdrvené zo smrti svojej matky. Rodina si nevie vysvetliť, prečo prišlo k takejto tragédii. Hovorca polície na Barbadose potvrdil, že zatiaľ nikoho nezatkli. Príbuzní sa zatiaľ aspoň snažia získať prostredníctvom internetovej zbierky peniaze potrebné na návrat tela do Veľkej Británie. Hovorca ministerstva zahraničia uviedol, že ich zamestnanci plne podporujú rodinu zosnulej a sú v kontakte s políciou na karibskom ostrove.

Viac o téme: BarbadosBritkaUpálenáNatalie Crichlow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu