Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Strašný čin muža počas súdneho konania: Podrezal si hrdlo, v nemocnici ho zachránili

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WILBER - V meste Wilber v americkom štáte Nebraska v utorok pokračoval súd s dvojicou podozrivou z vraždy bez prítomnosti jedného z obvinených, ktorý si počas pondelňajšieho pojednávania priamo v súdnej sieni podrezal hrdlo.

Päťdesiatdvaročný Aubrey Trail v pondelok zrazu zakričal "Bailey je nevinná a všetkých vás preklínam!" a následne si ostrým predmetom podrezal hrdlo. Bailey Boswell, ktorú sa Trail snažil brániť, je druhá z obvinených, má 25 rokov a s Trailom spolu bývali. Podľa Trailovho právneho zástupcu jeho mandantovi zachránili život v nemocnici, no na utorňajšie pojednávanie sa rozhodol neprísť.

Trail a Boswell sú obžalovaní z vraždy 24-ročnej Sydney Loofe, ku ktorej došlo v roku 2017. Loofe si na osudný deň dohodla s rovesníčkou Boswell rande cez zoznamovaciu aplikáciu Tinder. "Pripravená na stretnutie!" písala nadšene Loofe ešte krátko pred dohodnutým časom stretnutia na sociálne siete. Od tohto stretnutia však bola nezvestná a po dvoch týždňoch našli policajti jej mŕtve telo.

Viac o téme: Wilber
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu