Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Chrapúň za volantom: Dievča chcelo zaplatiť lístok stovkou, vodič MHD ho vyhodil a zmlátil!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: reprofoto tv nova)

PRAHA – Policajti v Hradci Králové riešia napadnutie cestujúcej vodičom mestskej hromadnej dopravy. Zámienka na nakladačku, ktorú utŕžilo dvadsaťročné dievča, bola naozaj veľmi banálna. Chcela totiž zaplatiť stokorunáčkou. Muža po incidente z práce prepustili.

Dievča pristúpilo do trolejbusu číslo sedem 16. mája tohto roku o piatej hodine popoludní. V ruke mala stokorunáčku a chcela si u vodiča kúpiť lístok. Vodič povedal, že stokorunáčky nemusí brať, hoci mal drobné na vrátenie, a dievča doslova z trolejbusu vyhodil. Povedal, že nemôže pokračovať v jazde. Staršia cestujúca, ktorá bola svedkom celého incidentu, ponúkla dievčaťu, že mu stokorunáčku rozmení. Dievčina s 30 korunami šla znovu za vodičom. 

Päste
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Ten ju však brutálne vystrčil von z trolejbusu a tam ju fyzicky napadol – päsťami a fackami. To všetko však zaznamenala kamera, takže Dopravný podnik Hradca Králové mal k dispozícii záznam a ihneď 51-ročného vodiča prepustil z práce. Incidentom sa zaoberala aj polícia, ktorá v týchto dňoch vodiča obvinila z výtržníctva. Hrozí mu až dvojročný trest väzenia.

Viac o téme: VodičChrapúňAutobusHradec Králové
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu