Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Trojnásobná mama (†28) podstúpila plastiku zadku: Náhla smrť, pre krásu zomreli viaceré

Danea Plasenciaová. Zobraziť galériu (4)
Danea Plasenciaová. (Zdroj: FB/Danea Plasencia)

MIAMI - Pod náhlu smrť trojnásobnej mamy sa podpísala tuková embólia. Tá vznikla po tom, ako podstúpila plastickú operáciu zadku. Komplikácie na seba nenechali dlho čakať. Vyšetrovatelia tvrdia, že minimálne dvanásť žien zomrelo na rovnakú príčinu počas rovnakého zákroku.

Rodina zosnulej nevedela, že Danea (28) podstúpila plastickú operáciu. Mladá mama troch malých anjelikov odišla na kliniku Mia Aesthetics v Miami v piatok (10. 5.) ráno. Chcela získať krásny brazílsky zadoček pomocou vlastného tuku. Ten jej odsali z iných partií a aplikovali jej ho do pozadia.    

Danea Plasenciaová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Danea Plasencia)


Čítajte aj: Dráma na palube: FOTO Pilota pred odletom zatkli policajti, ohavné zistenie, cestujúci len pozerali


Komplikácie však na seba nenechali dlho čakať. Prišli hneď po zákroku. Žena zmodrala. Hoci bola urýchlene prevezená do nemocnice a lekári spravili všetko, čo bolo v ich silách, zomrela.

Danea Plasenciaová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Danea Plasencia)


Muž prišiel s nezvyčajným problémom: Lekári mu museli nakoniec amputovať časť penisu 


Operoval ju plastický chirurg Sergio Alvarez, ktorý je zároveň aj majiteľom a riaditeľom danej kliniky. Hovorí, že pod tragédiu sa podpísala tuková embólia. Žene sa časť tuku dostala do krvného obehu a zastavila jej dýchanie.

Danea Plasenciaová
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Danea Plasencia)

Vyšetrovatelia zistili, že najmenej dvanásť pacientok zomrelo na rovnakú príčinu počas rovnakého zákroku na rôznych klinikách.

„Náš tím je touto tragédiou zdevastovaný. Každý z našich pacientov je súčasťou našej rodiny. Sme odhodlaní vyšetriť, prečo k tragédii došlo. Budeme transparentní a len čo sa objavia ďalšie podrobnosti, budeme informovať verejnosť,“ reagovala klinika s tým, že každý z jej chirurgov je certifikovaný americkou komisiou pre plastické operácie a podstupuje školenia.

Viac o téme: OperáciaSmrťZadokPlastika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu