Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Lekár zistil o milenke Nine šokujúcu pravdu! Z toho, čo sa stalo potom, mrazí, začalo sa to pri sexe

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Facebook)

KURSK – Hrozný čin spáchal doktor medicíny Michail Tichonov (27) z mesta Kursk v strednom Rusku. Mal sex s krásnou Ninou Surguckou (†25), počas ktorého zistil, že Nina bola v minulosti muž. V šialenej zúrivosti ženu zaškrtil a aby sa zbavil tela, rozsekal ho a so zvyškami tela urobil čosi strašné.

Mladý doktor Michail Tichonov šiel na rande s kráskou Ninou Surguckou. V ruskom meste Kursk sa veselili, potom sa vrátili do ženinho bytu, kde spolu mali sex. Počas radovánok Michail zistil, že Nina je transsexuálka, ktorá bývala kedysi muž.

Rozzúrilo ho to natoľko, že ju začal škrtiť. „Žena chcela pokračovať v milovaní, ale v tom okamihu ju schytil za hrdlo a silne ho stisol. Prestal, až keď zistil, že už nejaví znaky života,“ uviedol policajný zdroj.

Zrejme mal slabosť pre pekné tváričky.
Zobraziť galériu (4)
Zrejme mal slabosť pre pekné tváričky.  (Zdroj: vkontakt.com)

Tichonov sa potom rozhodol zbaviť sa tela. Odvliekol ho do kúpeľne, kde z neho vyrezal vnútorné orgány. Tie rozsekal na malé kúsočky a spláchol do záchoda. Potom odsekol zvyšné časti, ktoré upiekol v rúre, aby sa z nich vyparila prebytočná voda. Hlavu a končatiny zabalil do kufríka a odniesol do svojho bytu. Pomocou pílky údy rozrezal a vyhodil do smetiaka.

Lekár zistil o milenke
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: vkontakt.com)

Policajti lekára zatkli, keď im matka Niny ohlásila jej zmiznutie. Zadržali ho vo chvíli, keď sa pokúšal zbaviť zvyškov tela. Naskytol sa im hrozný pohľad na hlavu stále ešte spojenú s chrbticou, ktorú Michail obalil v soli, aby zabránil rozkladu. 

Pri vypočúvaní Michail vypovedal, že nie je kanibal a že časti tela, ktoré upiekol, tiež spláchol do záchoda. Teraz mu hrozí až 20 rokov väzenia za vraždu a zohavenie mŕtvoly.

Viac o téme: RúraVraždaTranssexuálLekár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu