Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Párik (43, 32) sa stratil počas dovolenky v exotike: VIDEO Najhoršie obavy, našlo sa mŕtve telo

V Dominikánskej republike pátrali po nezvestnej dvojici. Zobraziť galériu (2)
V Dominikánskej republike pátrali po nezvestnej dvojici. (Zdroj: profimedia.sk)

SANTO DOMINGO - Orlando Moore (43) a Portia Ravenelleová (32) sa mali 27. marca vrátiť zo svojho štvordňového výletu v Dominikánskej republike do New Yorku, kam ale nikdy nedorazili. Rodina a priatelia nahlásili ich nezvestnosť a v karibskej krajine bolo po ich osobách vyhlásené pátranie. Polícia však nemá dobré správy.

Horor v raji: VIDEO Miriam (†26) si užívala cestu po exotike, znásilnili ju a telo ukryli pod skaly

Dvojica s najväčšou pravdepodobnosťou havarovala v požičanom aute na diaľnici, keď smerovala na letisko. Muža, ktorý zodpovedal Mooreovmu popisu, našli mŕtveho v mori neďaleko Sans Souci 31. marca, informoval policajný plukovník Frank Felix Duran Mejia.

Telo bolo už v pokročilom štádiu rozkladu. Na pravej ruke bolo vytetované slovo „Milano“. Forenzný expert sa pre Informativos TA vyjadril, že pozostatky boli obžraté rybami. Mŕtvemu zobrali odtlačky prstov a čaká sa konečné potvrdenie identity, rovnako ako aj na výsledky pitvy.

Párik (43, 32) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Duran Mejia dodal, že ženu, ktorá zodpovedá popisu Portie Revenelleovej, našli ležať v bezvedomí pri ceste na medzinárodné letisko v Santo Domingu 27. marca. Nemala pri sebe žiadne doklady a záchranári ju previezli do nemocnice, kde skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti. Bohužiaľ, sa ju lekárom nepodarilo zachrániť. O osem dní neskôr, 4. apríla, zomrela. Aj v jej prípade boli odobraté odtlačky prstov kvôli identifikácii.

Polícia tiež pracuje na vytiahnutí auta. "Máme informácie o vozidle na dne mora v blízkosti miesta, kde ich naposledy videli. Nemôžeme potvrdiť, o aké vozidlo ide, kvôli rozbúrenému moru. Naši potápači majú ťažkosti dostať sa tak hlboko," dodal Duran Mejia. Prípad je stále v štádiu vyšetrovania a o incidente bolo upovedomené aj americké ministerstvo zahraničných vecí.

Viac o téme: DovolenkaPátranieDominikánska republika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu