Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šofér našiel pri ceste opusteného chlapčeka (6): VIDEO Jeho matka ho nechala zomrieť v lese

(Zdroj: YouTube/Moskva24)

MOSKVA - Mladá ruská mamička Nadežda Kulikovová (33) je obvinená z toho, že nechala svojho šesťročného syna Leva v noci napospas osudu v lese pri teplotách, ktoré klesali pod nulu. Našťastie sa dieťaťu blízko Moskvy podarilo dostať k diaľnici, kde si ho všimol jeden z motoristov. Chlapec vodičovi povedal, že aj ich rodinného psíka mala matka radšej ako jeho.

Matka (36) spravila svojmu synčekovi zo života peklo: Roky ho podrobovala stredovekej praktike

Šofér zobral chlapca na čerpaciu stanicu, kam bola privolaná záchranka. Tá potom malého Leva vzala do nemocnice.

Vodič Andrej G. uviedol, že práve šiel po diaľnici, keď zbadal chlapca s plastovou taškou, ktorú mal prilepenú k hlave aj k telu.  "Zastavil som auto a vrátil som sa. Povedal som mu, aby prestal kráčať a on kričal: "Pomôž mi!" Tá taška zakrývala hlavu a obe ruky. Bola prilepená tak silno, že som ju nedokázal dať dolu, musel som použiť nôž na prerezanie pásky. Neexistoval spôsob, ako by si ju mohol dať dolu sám," povedal podľa miestnych médií Andrej.

Chlapec tvrdil, že bol v lese už od minulého dňa. Jeho matka mu vraj nedala celý deň nič jesť a potom ho okolo deviatej hodiny večer odviedla do lesa. Nadežda Kulikovová sa vyjadrila, že jej syn "utiekol", keď boli spolu na prechádzke v parku a údajne upovedomila políciu o pol šiestej ráno po tom, čo ho márne hľadala.

Ale muž, ktorý ho zachránil, povedal: "Usadil som do auta a rozprávali sme o tom, čo sa stalo na ceste. Povedal mi, že mu to urobila mama. Povedal, že bol na ňu hrubý. Povedal: "Chcel som utopiť psíka, ale mama ma chytila ​​a chcela ma utopiť." Spýtal som sa: "Prečo si chcel utopiť psíka? "Pretože pes je milovaný viac ako ja."

Policajné zdroje hovoria, že matka podstúpi psychiatrické testy. Vyšetrovanie stále prebieha.

Viac o téme: LesDieťaKrkavčia matka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu