Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

"Otec roka" je hviezdou internetu: VIDEO Po trpkej príhode si už asi cigaretu na nástupišti nezapáli

Mužovi ušiel vlak aj s dieťaťom.
Mužovi ušiel vlak aj s dieťaťom. (Zdroj: Youtube/liveleak Club)

CLEVELAND – Muž zrejme nepredpokladal, že vlak odíde bez neho. Situácia by však nebola ničím zaujímavá, keby predtým, než si odskočil zafajčiť na nástupište, do vlaku neuložil svoje dieťa. Len čo sa frustrovaný rodič spamätal, bolo už neskoro.

Titul "otec roka" si zaslúži muž z amerického Clevelandu, ktorému ušiel vlak aj s dieťaťom. Bizarný incident zachytili bezpečnostné kamery na tamojšej vlakovej stanici. Je na nich vidieť, ako muž s detskou sedačku, v ktorej mal malé dieťa, nastúpil do súpravy. Keď ju umiestni na jedno zo sedadiel, vyjde von, aby si zapálil cigaretu.

Zatiaľ čo on si poťahuje z cigarety, vlak je pripravený na odchod. V tej chvíli zakročí jeden z cestujúcich, no je už neskoro. Dvere sa zavreli a súprava odchádza. Šokovaný muž za ňou ešte chvíľu utekal, potom zostal stáť.

Miestny denník však píše, že vzniknutá nepríjemnosť sa nakoniec vyriešila tak, že strojvedúci vlak presmeroval z ďalšej stanice späť. Cesta medzi týmito stanicami vraj trvá približne minútu.

Hovorca dopravného podniku potvrdil, že dieťa bolo po celý ten čas mimo nebezpečenstva. Jeho otec si ho po incidente prevzal do rúk. Mužovi však nehrozí nijaký postih.

Viac o téme: VlakMužDieťaCigareta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu