Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Sarkozy: Rozvádza sa?

Nicolas Sarkozy na vychádzke s manželkou Cécilie.
Nicolas Sarkozy na vychádzke s manželkou Cécilie.

PARÍŽ - Hovorca francúzskeho prezidenta nechcel v piatok komentovať špekulácie, ktoré priniesli médiá, o blížiacom sa rozvode Nicolasa Sarkozyho a jeho manželky Cécilie.

Denník L'Est Republicain s odvolaním sa na "zdroje blízke Elyzejskému palácu" na svojej internetovej stránke informoval, že pár v piatok ohlási "odlúčenie a rozvod". "Veci by sa mali dať do pohybu relatívne rýchlo; na súde v Nanterre (na predmestí Paríža) rýchlo vypíšu rozvodové papiere," píše denník.

Hovorca Elyzejského paláca na otázku agentúry AFP o Sarkozyho rozvode odpovedal: "Mediálne špekulácie komentovať nebudem." Cécilie Sarkozy sa len zriedka objavuje po boku svojho manžela, odkedy prevzal prezidentský úrad, čím živí špekulácie o charaktere ich vzťahu. Cécilie nesprevádzala svojho manžela ani počas minulotýždňovej návštevy Bulharska, kde si mala prevziať cenu za pomoc pri prepustení bulharských sestričiek z líbyjského väzenia.

Vo francúzskych rozhlasových staniciach sa v piatok diskutovalo o rozvodových šumoch. Švajčiarsky denník 24 Heures označil francúzsky manželský pár za "neoficiálne odlúčený". Denník informoval, že pani Sarkozyová bola v uplynulých týždňoch v Ženeve a Londýne. Denník Le Nouvel Observateur napísal, že Sarkozy sa počas nedávneho rugbyového zápasu medzi Francúzskom a Gruzínskom svojmu kolegovi Michailovi Saakašvilimu zdôveril, že čoskoro bude možno opäť slobodný.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu