Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hrôzostrašný objav v kontajneri: VIDEO Polonahú študentku (†19) napchali do kufra a odhodili

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube/TCH, Instagram/daria_bilous18)

KYJEV - Telo mladej ukrajinskej študentky Darie Bilousovej našli svedkovia v piatok napchané v kufri, ktorý neznámi páchatelia vyhodili do kontajnera na odpad v meste Dnipro. Hrôzostrašný objav je zachytený aj na videu. Tamojšia polícia už spustila vyšetrovanie vraždy.

Brutálna vražda v tichej dedinke na Balkáne: FOTO Muž popravil svoje tri deti, jeho známy tuší motív

Daria Bilousová mala na sebe len podprsenku a džínsy. Svedkovia videli päť neznámych mužov, ktorí sa zbavili kufra v kontajneri a potom zmizli. Forenzné testy ukazujú, že študentka zomrela na uškrtenie. Taktiež mala podľa polície utrpieť silnú ranu tupým predmetom do krku.

Hrôzostrašný objav v kontajneri:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/daria_bilous18)

"Sused z nášho bloku povedal, že včera o desiatej večer videl, ako prišlo päť mužov, ktorí hodili kufor do odpadkového koša," uviedla miesta žena. Podľa nej potom bezdomovec skúmal obsah kufra a keď videl, že je v ňom telo, bola privolaná polícia. Svedkovia ďalej uviedli, že na tele neboli viditeľné známky násilia.

Hrôzostrašný objav v kontajneri:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/daria_bilous18)

Daria oslávila Nový rok v hlavnom meste Kyjeve a potom sa vo štvrtok 3. januára vrátila do Dnipra v centrálnej Ukrajine. Akým dopravným prostriedkom prišla a čo odvtedy robila, je predmetom vyšetrovania. Zatiaľ sa nevie ani to, s kým cestovala.

Polícia vypočúva ľudí z jej sociálneho okruhu a prehľadáva on-line kontakty. Podľa portálu mirror.co.uk obeť nevychovávali vlastní rodičia, pretože boli považovaní za neschopných postarať sa o ňu.

Viac o téme: KontajnerVraždaTeloKuforDaria Bilousová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu