Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Toto VIDEO vás dojme k slzám: Psík strážil na ceste mŕtveho kamaráta, zrazilo ho auto

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/Animal Rescue Polska SORZ)

ZWOLEŃ – Smutnú scénu videli vodiči na ceste neďaleko poľskej obce Stefanów. Túlavý psík strážil svojho zrazeného kamaráta. Zachrániť ho museli až privolaní zvierací záchranári.

Nikoho netreba presviedčať o tom, že pes dokáže byť oddaný až za hrob. Dôkazom je video nahraté v jednej poľskej dedine. Pri zrazenom psíkovi bol na stráži jeho kamarát, ktorého nedokázali odtrhnúť. Srdcervúca scéna sa odohrala v stredu 14. decembra na Mazovsku.

Na ceste v dedine Stefanów ležal mŕtvy čierny kríženec, pri ktorom držal stráž druhý pes vyzerajúci ako husky. Dobrovoľníci z organizácie Animal Rescue Polska prišli na pomoc huskymu na žiadosť polície zo Zwoleńa. K psíkovi sa dalo priblížiť, ale každý pokus ho odtiahnuť, sa končil vrčaním. Verný kamarát skončil v dočasnej opatere v Piaseczne.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a pre ľudí s citlivou povahou!

Podľa obyvateľov Štefanowa sa dvaja štvronožci túlali po okolí asi týždeň. Žiadny z nich nemal čip, takže nie je isté, či sa podarí nájsť ich vlastníka. Na webových stránkach Animal Rescue sa objavili obvinenia na adresu bezcitných úradníkov, ktorí opusteným zvieratám nepomohli. Animal Rescue Polska komunikuje s miestnymi úradmi a nevylučuje ani trestné oznámenie vo veci porušenia zákona o ochrane zvierat.  

Toto VIDEO vás dojme
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Animal Rescue Polska SORZ)

Viac o téme: CestaPesStrážPoľsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu