Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Otcovi sa nepáčilo, že dcéra s frajerom počúvajú hudbu: Zrazu vytiahol sekeru a začal úradovať

ilustračná foto Zobraziť galériu (2)
ilustračná foto (Zdroj: Getty Images)

BUKOWIEC – Mladý Mateusz (20) začal bývať so svojou priateľkou (22) a jej otcom Józefom (53). Muži si do oka však veľmi nepadli. Starší muž dokonca v hneve vytiahol sekeru.

Hovorí sa, že hudba upokojuje, ale nie vždy to platí. Mateusz sa pred pol rokom nasťahoval ku svojej priateľke a ku svojmu budúcemu svokrovi v dedine Bukowiec na severovýchode Poľska. Nádejný ženích si s budúcim svokrom veľmi do oka nepadli, informuje Fakt

Minulý štvrtok visel konflikt vo vzduchu. Večer sa Józef vrátil domov po práci na farme. Józef si chcel odpočinúť, ale Mateusz sa rozhodol zabávať sa s jeho 22-ročnou dcérou pri hlasnej hudbe v štýle disko polo. „Dobre sme sa s budúcou manželkou zabávali, ale ukázalo sa, že svokrovi to vadí,“ hovorí Mateusz. Pán Jozef protestoval, ale mladí ho nepočúvali. „Počúvali sme hudbu, keď sa ukázalo, že môj budúci svokor je blázon,“ pokračuje Mateusz.

Pán Jozef si zrejme uvedomil, že pokoj dosiahne len s pomocou sekery, ktorú mal uloženú za pecou. Zobral sekeru do ruky a rozhodol sa mladých potrestať. Sekerou začal ničiť dva skútre, ktoré mal Mateusz zaparkované pred domom. „Nemohli sme svokra upokojiť. Svoju zlosť si vybil na mojich motocykloch,“ sťažuje sa mladý muž. Jeden moped je nepojazdný.

Pán Józef rozbil sekerou svetlo a dve zrkadlá. Nožom rozrezal sedadlá na obidvoch skútroch. Mladí oznámili tento incident na polícii. Bude zaujímavé, či získajú od otca novomanželské požehnanie.

Otcovi sa nepáčilo, že
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)
  

Viac o téme: HudbaSekeraPoľskoZničený skúter
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu