Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľký český TRAPAS: Ukrajinec sa chcel vrátiť do Kyjeva, má zážitok do konca života

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images, Google Street View)

KYJOV – Nebyť výpravcu, ktorý upozornil kyjovských strážnikov, že v čakárni na vlakovej stanici sedí cudzinec, ktorý je zrejme opitý, mladík by sa domov asi nedostal. Vysvitlo, že za nedorozumenie, kedy Ukrajinec, ktorý sa chcel zo Zlína dostať domov do Kyjeva a nakoniec skončil o viac ako tisíc kilometrov inde, než mal pôvodne v pláne, môže rečová bariéra.

O poriadne bizarnej nepríjemnosti možno hovoriť v prípade Ukrajinca, ktorý sa ocitol o viac ako tisíc kilometrov inde, než mal pôvodne v pláne. Na vlakovej stanici v Zlíne mu totiž zle rozumeli a namiesto do hlavného ukrajinského mesta Kyjeva ho poslali do Kyjova, teda mesta v Česku v okrese Hodonín.

Vlaková stanica Kyjov
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Google Street View)
  

Na zmäteného cudzinca ukrajinskej národnosti, ktorý už dlhšiu dobu sedel v čakárni na kyjovskej stanici, upozornil tamojších strážnikov výpravca, ktorý policajtom oznámil, že muž je zrejme v podnapitom stave.  

„Muž sa pokúšal dostať zo Zlína domov na Ukrajinu, presnejšie do Kyjeva. Bohužiaľ si pri kúpe lístka v Zlíne neporozumeli a bol poslaný do Kyjova,“ uviedli kyjovskí strážnici s tým, že vykonaná dychová skúška na alkohol potvrdila, že muž nebol opitý, ale príčinou jeho zmätenosti bolo spomínané nedorozumenie, ku ktorému došlo počas uplynulého víkendu.


Čítajte aj: Trumpova pornohviezda vyzradila intímne detaily: VIDEO Sadomasochista s údom ako hríb  


Ochotní strážcovia následne mladému mužovi vysvetlili, čo robiť, aby sa z mesta vzdialeného vyše 50 kilometrov od Zlína úspešne dostal domov, teda viac ako tisíc kilometrov na východ.  

Viac o téme: VlakKyjevUkrajinecKyjov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu