Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trumpovu ex prichytili v Saint Tropez! Ivana zahodila zábrany, bez mejkapu s odvážnym outfitom

Ivana Trumpová Zobraziť galériu (6)
Ivana Trumpová (Zdroj: profimedia.sk)

SAINT-TROPEZ - Na dovolenke si väčšina ľudí rada oddýchne, vypustí paru a jednoducho sa uvoľní. Zatiaľ čo Donald Trump v domovine bojuje s vlnou škandálov, jeho bývalá manželka Ivana Trumpová sa neváha v slnečnom Saint Tropez odviazať. Zo záberov paparazzov je však zrejmé, že to najlepšie má Ivana už za sebou. Neomladila ju ani prítomnosť tajomného muža, s ktorým strávila piatkový večer.

Ivanu Trump vyčíhali fotografi v jej obľúbenej letnej destinácii – francúzskom Saint Tropez. Prvotný rozruch vyvolala prítomnosť tajomného tmavovlasého muža, s ktorým ju videli prvýkrát, už v piatkový večer. Dvojicu videli pri odchode z thajskej reštaurácie v centre mesta. Spoločnosť im robil Ivanin jorkšírsky teriér.

Ivana Trumpová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Mladšie vyzerajúci muž viedol bývalú ženu Trumpa za ruku, v druhej držal tašku s logom reštaurácie a vôdzku so psíkom. Nie je jasné, či ide o dobrého priateľa, alebo je tom niečo viac. Z prítomnosti fotografov však nevyzeral byť nadšený.

Zhodila mejkap

Poriadny šok však prišiel druhé ráno, keď Češku Ivanu nachytali v uličkách mesta nenalíčenú a v rovnakom oblečení, aké mala predošlý večer. Ihneď sa vynorili dohady o tom, že predošlú noc strávila mimo svojho obydlia.

Ivana sa v roku 2008 zosobášila s Rossanom Rubicondim
Zobraziť galériu (6)
Ivana sa v roku 2008 zosobášila s Rossanom Rubicondim  (Zdroj: TASR/AP Photo/Tina Fineberg)

Na prítomnosť fotografov reagovala 69-ročná žena rumencom, keď sa letmo usmiala do kamery. Na jej tvári je poznať, že toho minulú noc asi veľa nenaspala. Ranný dojem dotvárala igelitová taška, ktorú zvierala v ruke.

S Donaldom Trumpom si svoje áno povedali v roku 1977.
Zobraziť galériu (6)
S Donaldom Trumpom si svoje áno povedali v roku 1977.  (Zdroj: ivana trump)

Ivana na sebe mala rovnaké priliehavé fialové šaty nad kolená s palmovým vzorom. Jej známy účes v tvare osieho hniezda vyzeral nedotknutý. Okrem mejkapu Češke chýbal aj oranžový náhrdelník s korálmi.

Trump a jeho súčasná žena Melania
Zobraziť galériu (6)
Trump a jeho súčasná žena Melania  (Zdroj: SITA/AP Photo/Alex Brandon, Luca Bruno, Pool)

Viac o téme: DovolenkaDonald TrumpIvana TrumpováSaint Tropez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu