Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hotový western u našich susedov: VIDEO Nečakaný cestujúci vo vlaku, reakcia železníc

Do rakúskej súpravy nastúpil muž s kobylou Zobraziť galériu (2)
Do rakúskej súpravy nastúpil muž s kobylou (Zdroj: Twitter/ICCzermak)

BAD MITTERNDORF – Rakúšania neverili vlastným očiam! Do vlakovej súpravy pristúpil kovboj s kobylou. Hoci muž sprievodcovi povedal, že sa chcú zviesť len pár staníc, jeho argument neobstál. Cestujúcim sa podarilo incident zdokumentovať. Teraz sa na ňom baví celý internet.

U našich rakúskych susedov sa stala poriadna kuriozita. Do regionálnej súpravy v štajerskej obci Bad Mitterndorf v centrálnom Rakúsku nastúpil kovboj spoločne s kobylou Friedou.

Rakúske médiá uvádzajú, že pasažier sa chcel s kobylou zviesť len niekoľko staníc vo vlaku REX 3415. Keď chceli nastúpiť do prvej súpravy, zabránil im v tom personál. Preto si kovboj počkal na ďalšiu, do ktorej sa už s kobylou dostali. Tu však pohotovo zakročil sprievodca, ktorý odmietol dať signál k jazde. Muža požiadal, aby zviera okamžite vystúpilo.

Do rakúskej súpravy nastúpil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/ICCzermak)


Čítajte aj: FOTO plné hnusu: Trpká skúsenosť majiteľa apartmánu v Grécku, turisti zmenili izby na nepoznanie!


Niektorým cestujúcim sa poradilo celý incident, ktorý sa odohral minulý víkend, zachytiť na video a fotografie. Tie sa v priebehu pár hodín stali hitom internetu.

Do rakúskej súpravy nastúpil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter/ICCzermak)

K prípadu sa vyjadrili aj Rakúske železnice ÖBB. Vo svojom stanovisku uviedli, že pevne veria, že sa nenájde žiaden expert, ktorý by sa snažil vyviesť niečo podobné. „Dúfame, že toto zostane ojedinelou záležitosťou, ktorá nenájde žiadnych napodobiteľov,“ podotkla hovorkyňa ÖBB Julianne Pammeová.

V prepravných pravidlách ÖBB sa píše, že vo vlakoch je povolená bezplatná preprava malých a neškodných zvierat, a to len v zaistených prepravkách. Pokiaľ ide o psy, tie musia mať nasadené náhubky a musia byť na vôdzkach. Preprava psov je spoplatnená. Výnimka sa týka len asistenčných psov hendikepovaných osôb.

Viac o téme: VlakRakúskoKobyla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu