Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Desivý koniec výletu po Španielsku: Pár sa chcel pokochať výhľadom, smrť priamo na VIDEU

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

MADRID - Na videu je zachytený strašný okamih, ako sa auto rúti dolu strmým zrázom, až napokon skončí vo vode. V stredu v ňom zahynula nemenovaná 58-ročná Španielka, ktorá bola so svojím mužom na výlete po krajine. Zatiaľ čo manžel vystúpil, aby si spravil fotografie, žena zostala vo vozidle, čo sa jej stalo osudným. Polícia teraz vyšetruje okolnosti tragického incidentu a muža zadržala pre podozrenie zo zabitia.

Mladík prenajal svoj vidiecky dom štyrom ľuďom: Keď si pozrel bezpečnostnú kameru, skoro ho kleplo

Dráma sa odohrala v stredu okolo piatej hodiny popoludní na vyhľadávanom mieste v blízkosti rezervácie Alarcon v provincii Cuenca. Policajní potápači vytiahli telo obete neskoro večer v ten istý deň. Vrak bieleho Land Roveru Discovery sa podarilo vybrať z vody o deň neskôr.

Desivý koniec výletu po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Žena pochádzala z severovýchodu Katalánska a bola na cestách po Španielsku so svojím manželom. Práve on privolal pohotovostné zložky. Starosta mesta Alarcon Pedro Parraga pre miestne médiá povedal, že pár sa zastavil na Plaza de Armas, aby sa pokochal výhľadom.

Muž údajne vystúpil z vozidla, aby si urobil nejaké fotografie a myslel si, že jeho manželka ho bude nasledovať. To, že zostala dnu, si uvedomil až vo chvíli, keď už bolo neskoro. Auto sa zviezlo dolu prudkým svahom.

Vozidlo teraz podrobia testom, aby sa zistilo, či nedošlo k nejakému mechanickému poškodeniu alebo incident nemá na svedomí výrobná chyba. Hovorca miestnej civilnej gardy uviedol, že miestny súd koordinuje prebiehajúce vyšetrovanie a k prípadu sa nemôže bližšie vyjadrovať.

Viac o téme: PádSmrťútesŠpanielsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu