Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

FOTO Hororová dovolenka v Tunisku: Česi a Slováci žili v špine, jedného personál zmlátil

Dovolenka v Tunisku sa pre skupinku Čechov a Slovákov zmenila na horor. Zobraziť galériu (7)
Dovolenka v Tunisku sa pre skupinku Čechov a Slovákov zmenila na horor. (Zdroj: FTV Prima)

BRATISLAVA - Poznáte to. S partnerom či rodinou si vyberáte dovolenku a väčšinou sa rozhodujete na základe obrázkov v katalógu či na internete. Mnohí turisti sú však po príjazde do destinácie nepríjemne prekvapení. Aj pre českých a slovenských turistov sa dovolenka v Tunisku zmenila na hororový zážitok. Keď sa jeden z nich sťažoval, personál ho brutálne zbil.

Vysnívaná dovolenka v Tunisku sa pre českých a slovenských turistov zmenila na hotový horor. V exotickej destinácii si vybrali štvorhviezdičkový luxusný hotel s krásnou piesočnatou plážou. Katalóg cestovnej kancelárie dokonca uvádzal, že je to správne miesto na dovolenku s deťmi. Realita však bola úplne iná. 

Dovolenka v Tunisku sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FTV Prima)

Katastrofálne podmienky

„Videli sme nezakryté odsávanie pri tobogánoch, dokonca tam boli nezakryté elektrické rozvody,“ popísala pre FTV Prima jedna z účastníčok dovolenky Lenka Müllerová. „V jednom bazéne plával kábel, asi od nejakého osvetlenia a nikto to neriešil,“ dodal Ivo Košulic s tým, že keď ste mali šťastie, našli ste aj prázdny stôl. Vonkajšia klimatizácia bola odkrytá, takže ktorékoľvek dieťa tam mohlo strčiť ruku. „Reagovali tak, že to zakryli krabicov od vína,“ uviedli dovolenkári. 

Odkrytá skrinka s elektrorozvodmi pri tobogáne
Zobraziť galériu (7)
Odkrytá skrinka s elektrorozvodmi pri tobogáne  (Zdroj: FTV Prima)

„Síce bol voľný, no bol plný odpadkov a zvyškov jedla,“ opísal zlé hotelové služby Košulic. Dokonca ani pláž nevyzerá tak, ako sľuboval katalóg. „More bolo špinavé, samé chaluhy na pláži. Na fotkách však bola pláž čistá a veľká. V skutočnosti tam bol však asi jeden slnečník,“ uviedla nespokojná Kateřina Sedláčková. V jedálni boli muchy, prestieranie stola je špinavé, všade boli špinavé taniere i neumytý riad. „Nemali sme si ani kam sadnúť. Nemali sme dostatok jedla,“ opísala Lenka.  

Klimatizácia zakrytá krabicou od vína
Zobraziť galériu (7)
Klimatizácia zakrytá krabicou od vína  (Zdroj: FTV Prima)

Brutálna bitka

Ľudom na dovolenke pomáhal s prekladom Jiří. Totho si personál po ich neustálych sťažnostaichPersonál si jedného dňa pozval Jiřího, ktorý fungoval ako prekladateľ, do miestnosti za recepciou. Tam ho brutálne zmlátili. „Keď som prišiel, tak mi povedali, že už svojim krajanom nesmiem nič povedať. Tým, ktorí nerozumeli anglicky. Vraj k nim nesmiem chodiť,“ povedal s tým, že mu personál povedal, aby sa vysťahoval pred hotel. 

Dovolenka v Tunisku sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FTV Prima)

Dovolenka v Tunisku sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FTV Prima)

„Vraj už tam nebýval a že už tu nemôžem vôbec byť. Ukázal som im náramok a v tej chvíli sa na mňa vrhli,“ povedal pre TV Primu. „Ostatní klienti počuli duté rany, tak tam vbehli pre neho,“ uviedla turistka. Útočníci mu už však stihli zlomiť nos a ruku. Jiří sa musel dopraviť do nemocnice na vlastné náklady. Dovolenkári sa preto rozhodli, že sa budú sťažovať. Približne 70 dovolenkárov sa podpísalo pod hromadnú sťažnosť.

Dovolenka v Tunisku sa
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FTV Prima)

Viac o téme: DovolenkaSlovenskoTunisko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu