Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krásne sestry nezvládli brutálne týranie otca: Obyvateľom paneláka sa naskytol otrasný pohľad

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Vkontakte.ru)

MOSKVA - Sestrám Kristine (19), Angeline (18) a Marii (17) hrozia vysoké tresty odňatia slobody za to, že v piatok na severovýchode Moskvy zavraždili svojho otca Michaila Chačaturjana (†57). Jeho nehybné telo s desiatkami bodných zranení sa našlo pri výťahu v paneláku. Dievčatá sa k svojmu činu priznali. Bola to ich odplata za týranie a ponižovanie, ktoré museli zo strany muža dlhé roky znášať. Polícii povedali, že bol závislý na heroíne, niekoľkokrát ich znásilnil a vyhrážal sa im, že ich zabije.

Ohavné VIDEO: Svoje vnúčatá viezla v kufri ako psy, schúlené a zavreté v rozhorúčených klietkach

Kristina
Zobraziť galériu (5)
Kristina  (Zdroj: Vkontakte.ru)

"Nenávideli sme ho a chceli sme len jedno, aby zmizol a viac sme ho nevideli. Chceli sme iba, aby odišiel a už sa nikdy viac nevrátil," uviedla Kristina. Sestry tvrdia, že v deň útoku sa im otec vyhrážal nožom, no im sa ho podarilo spacifikovať a potom ho otočili proti nemu.

Krásne sestry nezvládli brutálne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vkontakte.ru)

Susedia potvrdili, že Chačaturjan bol tyran, ktorý otravoval život každému naokolo. Manželka ho údajne opustila po rokoch domáceho násilia. Rodinná priateľka je presvedčená, že sexuálne zneužil minimálne jednu zo svojich dcér.

"Vždy ich mlátil. Raz ich vzal do lesa a vyhrážal sa, že ich zabije. Keď od neho ich matka utiekla, zakázal im akúkoľvek komunikáciou s ňou," uviedla. Web 112 informoval, že jedna zo sestier sa pokúsila po sexuálnom útoku spáchať samovraždu. Vzala si množstvo tabletiek, ale lekárom sa ju podarilo zachrániť. Otec ich však presvedčil, že nešlo o úmysel, ale iba o omyl.

Krásne sestry nezvládli brutálne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Vkontakte.ru)

Iný zdroj dodal, že dievčatá mali telá pokryté modrinami a škrabancami, ale Chačaturjan nebol naivný, takže ich vždy bil na miestach, ktoré sa dali zakryť šatami.

Angelina
Zobraziť galériu (5)
Angelina  (Zdroj: Vkontakte.ru)

Vyšetrovateľ už dievčatá obvinil z vraždy a v prípade uznania viny im hrozí 10-15 rokov za mrežami. "Počas vypočúvania všetky dievčatá priznali svoju vinu a vysvetlili, že mali nepriateľské vzťahy so svojím otcom kvôli utrpeniu, ktoré im dlhodobo spôsoboval," povedal hovorca vyšetrovateľov.

Viac o téme: TyranVraždaMoskva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu