Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Opitý snúbenec urobil Alexandre (19) peklo zo života: Nahá dievčina skončila v agónii

(Zdroj: thinkstock)

KRYM - Alexandra Kuzminová (19) utrpela rozsiahle popáleniny na 80 percentách tela po tom, čo ju polial benzínom a podpálil jej opitý snúbenec v blízkosti Jalty na Kryme. Nahú tínedžerku na videu počuť, ako kričí v agónii. Zdravotníkom dokonca mala adresovať slová, nech ju radšej zabijú, ako by mala znášať takú bolesť.

Krásne sestry nezvládli brutálne týranie otca: Obyvateľom paneláka sa naskytol otrasný pohľad

Po tom, čo sa Jevgenij Bondaruk (24) vrátil domov opitý, začal rozbíjať nábytok a po spálni aj dievčine rozlial benzín. Značne obhorené zostali po incidente aj obe lôžka. Mladík skončil s popáleninami rúk taktiež v nemocnici, kde ho stráži polícia. Za pokus o vraždu mu hrozí až 20 rokov za mrežami.

Na strašidelnom videu počuť spálenú Alexandru, pokladníčku na čerpacej stanici, ako vonku kričí od bolesti. Lekári ju uviedli do umelého spánku a je napojená na dýchacie prístroje. Veria, že prežije.

Alexandra a Jevgenij obývali malý byt na čerpacej stanici, kde obaja pracovali počas letnej sezóny. Bondaruka údajne rozčertilo to, akým spôsobom sa jeho snúbenica rozprávala s iným mužom. "Bola taká šťastná a on všetko zničil. Jej krásu jej už nič nevráti," uviedol podľa portálu mirror.co.uk jeden z Alexandriných priateľov.

Viac o téme: BenzínPodpálenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu