Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Krásku (†18) pripravila o život vlastná matka: FOTO V jej izbe sa odohralo vražedné peklo

Julia Zobraziť galériu (3)
Julia (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Ruska Tatiana Degirmendžyová (49) sa priznala k vražde svojej 18-ročnej dcéry Julie. V ich dome v meste Čajkovskij zaútočila na spiacu tínedžerku sekerou, ktorou ju niekoľkokrát zasiahla, pričom jej preťala tepnu na krku. Podľa miestnych médií po otrasnom čine utiekla a na železničnej stanici nastúpila do prvého vlaku, ktorý odchádzal preč z mesta. Obeť objavil o niekoľko hodín jej brat Sertan (22), ktorý sa vrátil domov z prechádzky.

Krásne sestry nezvládli brutálne týranie otca: Obyvateľom paneláka sa naskytol otrasný pohľad

Mladík našiel svoju sestru nehybne ležať v zakrvavenej izbe. Vražedná zbraň bola pohodená na podlahe pri posteli. Okamžite zavolal na tiesňovú linku, no záchranári už mohli skonštatovať iba smrť tínedžerky, ktorá zomrela kvôli masívnej strate krvi.

Tatiana Degirmendžyová
Zobraziť galériu (3)
Tatiana Degirmendžyová  (Zdroj: profimedia.sk)

Polícia miesto činu prehľadala a zistila, že zmizla nielen matka Tatiana, ale s ňou aj jej pas. Podozrivú sa im podarilo zadržať do 24 hodín, keď sa snažila nastúpiť na vlak v meste Iževsk, nachádzajúcom sa približne 60 km od Čajkovského.

Podľa polície sa matka priznala k vražde svojej dcéry a dodala: "Keby som mala sedem dcér, ako je ona (Julia), zabila by som ich všetky."

Julia
Zobraziť galériu (3)
Julia  (Zdroj: profimedia.sk)

Policajný hovorca uviedol, že v posledných mesiacoch mali matka s dcérou medzi sebou neustále domáce konflikty a žena priznala, že spáchala vraždu kvôli osobnej nenávisti. Ak ju uznajú vinnou, môže skončiť za mrežami až na 15 rokov.

Viac o téme: DcéraVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu