Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Personál lietadla kontroloval pred pristátím toaletu: Z toho, čo uvidel dnu, všetkých zamrazilo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP Photo/Aijaz Rahi))

NAI DILLÍ - Polícia aj letecká spoločnosť Air Asia informovali o ohavnom incidente, ktorý sa odohral v stredu počas letu do indického mesta Nai Dillí. Krátko pred pristátím totiž narazil personál na bezvládne telíčko dieťaťa na prázdnej toalete. Lekárska prehliadka potvrdila, že k predčasnému pôrodu došlo priamo na palube a plod sa už narodil mŕtvy. Ženu, ktorú podozrievajú, že bábätko priviedla na svet, zadržali a vypočuli. Vyšetrovanie pokračuje.

Cestujúci fajčil na palube lietadla: Nekompromisný krok kapitána, toto pasažier nečakal

Dôjstojník letiskovej polície novinárom podľa India Today povedal, že lietadlo smerovalo do Nai Dillí z mesta Guwahati na východe krajiny. Bližšie podrobnosti nechcel oznámiť. Aerolínie Air Asia informovali, že zamestnanci našli dieťa bez známok života počas pripravovania sa na pristátie.

"Podozrivá osoba bola identifikovaná počas výsluchu všetkých žien na palube," uvádza sa vo vyhlásení nízkonákladovej leteckej spoločnosti. O incidente už upovedomila letecký úrad aj generálne riaditeľstvo civilného letectva. "Budeme pomáhať vo vyšetrovaní a spolupracovať so všetkými zainteresovanými," odznelo v stanovisku.

Viac o téme: WcToaletaDieťaLietadlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu