Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Horor v Hurghade! FOTO Hotelový personál urobil mladým z dovolenky peklo, minúty drámy pred odletom

Poliaci zažili na dovolenke v egyptskej Hurghade peklo. Zobraziť galériu (2)
Poliaci zažili na dovolenke v egyptskej Hurghade peklo. (Zdroj: FB/Joanna Harasymowicz)

HURGHADA - Skupina poľských turistov si svoju dovolenku v egyptskej Hurghade bude ešte dlho pamätať. A, veru, nebudú to príjemné spomienky. Z dovolenky totiž odišli ľahší o 500 eur.

Nepríjemný zážitok z obľúbenej dovolenkovej destinácie opísala na svojom profile Joanna Harasymowicz. V statuse opísala, ako jej 18-ročná dcéra bola na dovolenke so svojimi priateľmi v hoteli Long Beach Resort v egyptskej Hurghade. Pobyt však nedopadol podľa ich predstáv. Počas posledného dňa zažili nepríjemnosti s personálom, ktorý od nich žiadal 500 eur.

Peklo Poliakov v Egypte.
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Joanna Harasymowicz)

"Moje včerajšie popoludnie sa zmenilo na horor. Dostala som správu od svojej 18-ročnej dcéry, ktorá bola na dovolenke v Egypte. Písala, že v hoteli chcú od nich 500 eur za poškriabanie televízora. Ten škrabanec tam však bol od začiatku. Nechceli ich pustiť z hotela a vyhrážali sa, že zavolajú políciu," opisuje zážitok svojej dcéry.

Podľa matky chceli Egypťania vyuziť naivitu mladých ľudí. Frustrovaná žena tak zavolala do cestovnej kancelárie, v ktorej si tínedžeri zakúpili dovolenku. Tam im prisľúbili pomoc. Keďže ich pre milimetrovú bodku nechceli pustiť z hotela, hrozilo, že zmeškajú lietadlo.

"Neviem, odkiaľ tie peniaze vzali, ale nakoniec to zaplatili a obsluha na recepcii sa im smiala. Dcéra nakoniec lietadlo stihla," dodala pani Joanna s tým, že si nabudúce dobre rozmyslí, či Egypt jej rodina znova navštívi.

Viac o téme: DovolenkaEgyptHurghadaPeklo na dovolenke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu