Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Horor počas medových týždňov: Novomanželia (†24, 27) sa zrazili na atrakcii, smrť v exotickom raji

Mladík po zrážke zomrel. Zobraziť galériu (2)
Mladík po zrážke zomrel. (Zdroj: profimedia.sk)

HONDURAS/WASHINGTON - Izraelčania Egael Tishman (†24) a jeho manželka Shif Fankenová (27) sa rozhodli počas medových týždňov vyskúšať v Hondurase vyhľadávanú atrakciu zipline. Podľa miestnych médií sa však zatiaľ z nejasných príčin obaja na lanovej dráhe zrazili a skončili v nemocnici. Mladík zraneniam podľahol.

Žena šla na dovolenke v noci na záchod: Mimoriadne krutá smrť v skrini

Dvojica po svojej svadbe nastúpila v USA na plavbu výletnou loďou Allure of the Seas a o päť dní neskôr sa dostala na karibský ostrov Roatan, ktorý patrí Hondurasu, kde si chcela vyskúšať adrenalínový zážitok na zipline.

Prvá sa vo štvrtok okolo pol druhej poobede po lane spustila žena, no na polceste uviazla, uviedli záchranári. Potom bol na rade jej muž, ktorý do nej narazil. Obaja novomanželia síce počiatočnú kolíziu prežili, ale utrpeli vážne zranenia vrátane zlomených rebier. Informoval denník Washington Post.

Horor počas medových týždňov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Hasiči tvrdia, že mladík sa v sanitke sťažoval na sťažené dýchanie a bol mu podaný kyslík. Nasledujúce ráno však záchranári informovali, že zomrel. Príčina jeho smrti nie je známa, no správy naznačujú, že by ňou mohla byť mozgová aneuryzma. Ženu letecky prepravili do USA, kde podstúpila operáciu a teraz je v stabilizovanom stave.

Ukážka, ako vyzerá zipline na Roatane

Honduraská agentúra pre cestovný ruch poprela, že by nehoda bola spôsobená chybou zamestnancov atrakcie a uviedla, že sa tak stalo nesprávnym konaním páru. Pracovníci mali dodržať všetky náležité bezpečnostné postupy.

V súčasnosti prebieha vyšetrovanie s cieľom presne určiť, ako k incidentu došlo. Izraelský konzulát v Guatemale poskytuje pomoc pri leteckom prepravení Egaelovho tela domov, aby ho mohli pochovať v jeho vlasti.

Viac o téme: SmrťMladomanželiaMedové týždneZip line
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu