Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena šla na dovolenke v noci na záchod: Mimoriadne krutá smrť v skrini

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: YouTube)

PENNAL - Napriek tomu, že pri plánovaní dovolenky myslíme predovšetkým na to, ako si oddýchneme a naplníme čas iba príjemnými aktivitami, osud môže zamiešať karty úplne ináč. Dôkazom je aj prípad Elizabeth Mary Isherwoodovej, ktorú si smrť našla v rekreačnom komplexe na severe Walesu.

Šesťdesiatnička trávila dovolenku v rezorte MacDonald Plas Talgarth nachádzajúci sa v dedinke Pennal. Ešte vlani v septembri si tu prenajala byt. Po čase ju našli uviaznutú vo vetracej skrini (slúži na dosušenie opratej bielizne, pozn. red.), kde bol nainštalovaný aj zásobník vody. Povyberané police, odmontované trúbky a diera v sadrokartóne svedčia o tom, že sa márne pokúšala vyslobodiť z uzatvorenej izby, ktorá sa dá otvoriť len zvonku.

Žena šla na dovolenke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Nebohá žena išla v noci pravdepodobne na toaletu a omylom sa zatvorila vo vetracej skrini, ktorú už potom nevedela otvoriť. To sa dá totiž urobiť len zvonka. Uviazla v uzatvorenom priestore, a to sa jej stalo osudným," uviedol vyšetrovateľ Dewi Pritchard Jones. V skrini sa našli povyberané police a povytŕhané trúbky, ktorými sa zrejme Elizabeth snažila vyraziť dvere. Svedčí o tom aj diera v sadrokartóne. Na vnútornej strane dverí bolo aj veľa škrabancov. 

Záhadná smrť Poliaka (†20) na dovolenke v Hurghade: Pred smrťou počul hlasy

Nie je známe, ako dlho bola Isherwoodová, ktorá pracovala ako opatrovateľka, nedobrovoľne nahá uväznená v tmavom stiesnenom priestore. Až pretekajúca voda cez strop spodného bytu upozornila zamestnancov rezortu na to, že sa v byte Elizabeth niečo deje. Ich zásah už ale prišiel neskoro, našli ju mŕtvu. Patológ vo svojej správe uviedol, že zomrela na podchladenie po tom, ako na ňu striekala studená voda z poškodeného zásobníka.  

Viac o téme: DovolenkaTragédiaSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu