Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trapas agenta FBI pred celým svetom: VIDEO Jeho tanec v podniku sa takmer zvrhol na tragédiu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Denver7 – The Denver Channel)

DENVER - Divoký tanec v jednom z nočných barov amerického Denveru predviedol okolostojacim ľuďom mladý muž, ktorý mal pri sebe okrem preukazu zvláštneho agenta FBI tiež pištoľ. Zbraň mu nanešťastie pri premete vzad vypadla z opasku a keď sa ju rýchlo pokúšal zdvihnúť, vystrelila a zranila jedného z hostí. Agentovi, ktorý získal nechcenú slávu vďaka miliónom zhliadnutí videa s jeho tanečným číslom, teraz hrozí obvinenie z trestného činu.

Študentka (20) si hľadá prácu, poslala životopis do 20 firiem: Urobila v ňom jednu fatálnu chybu

Jedna zo svedkýň incidentu televízii CBS povedala, že niektorí návštevníci denverského nočného podniku Mile High Spirits and Distillery predvádzali počas sobotňajšej noci tanečné kúsky obklopení kruhom divákov, keď sa do jeho stredu vydal spomínaný muž.

Trapas agenta FBI pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Denver7 – The Denver Channel)

Po niekoľkých pohyboch sa odhodlal k premetu vzad, avšak práve v jeho vrcholnej fáze vypovedalo službu jeho puzdro na pištoľ a zbraň skončila na tanečnom parkete. Náhlivo sa po ňu zohol a v okamihu, keď sa jej na zemi dotkol, sa ozval výstrel, ktorý jedného z hostí zranil na nohe.

Muža zadržala miestna polícia a keď vyšla najavo jeho identita, prevzala si ho FBI. Jej hovorkyňa neskôr na otázky médií odpovedala, že záležitosť je predmetom vyšetrovania, podrobnosti však neoznámila.

Nie je jasné ani to, či agent pred tancom pil nejaký alkohol. Podľa úradu denverského prokurátora zatiaľ nie je rozhodnuté, či bude obvinený z trestného činu.

Viac o téme: TanecZbraňZranenýAgentVýstrelFBIDenver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu