Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Študentka (20) si hľadá prácu, poslala životopis do 20 firiem: Urobila v ňom jednu fatálnu chybu

Emma Dukesová
Emma Dukesová (Zdroj: Facebook)

WINCHESTER - Britská dievčina si chcela popri štúdiu privyrobiť, a tak rozposlala životopisy do viacerých firiem. V nich nezabudla uviesť poznámku o svojich stravovacích návykoch, čo sa neskôr ukázalo ako obrovská chyba. Svoj omyl si uvedomila už na druhý deň a s touto skúsenosťou sa podelila na sociálnej sieti.

Dvadsaťročná Emma Dukesová je študentka žurnalistiky a tak, ako väčšina študentov, aj ona si hľadá zamestnanie na leto. Jednu zo žiadostí poslala aj do vegánskej reštaurácie a nezabudla pripísať, že je sama už tri roky vegánkou. Až na druhý deň si uvedomila, že poznámku o svojom stravovaní zabudla vymazať a postupne ju vo svojom životopise rozposlala približne do dvadsiatich firiem, v ktorých sa tiež uchádzala o prácu. "Zaujímalo by ma, čo si o mne pomysleli zamestnávatelia, ktorých vôbec nezaujíma, ako sa ich zamestnanci stravujú. Ešte som tam dala aj dva výkričníky," smeje sa.

Podľa reakcií majú podobné trapasy za sebou aj iní užívatelia a internet je plný kurióznych situácií. Jeden z užívateľov pri hľadaní práce v pivovare uviedol do životopisu, že má mimoriadne kladný vzťah k pivu. Svoje vyznanie k zlatistému moku zabudol vymazať a posielal ho ďalej aj do iných firiem, z ktorých sa mu nikto neozval. Až keď si neskôr skontroloval odoslané údaje, pochopil dôvod. 

Viac o téme: ŽivotopisHľadanie práceVegán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu