Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tragédia v tropickom raji: Roman (†27) popíjal v bare s kamarátmi, zabila ho túžba po dobrodružstve

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

MOALBOAL - Pre Romana (†27) sa sobotňajší žúr v tropickom raji skončil tragicky. Mladý Čech sa v tú noc, ktorá sa mu stala osudnou, vybral s partiou troch kamarátov do baru v mestečku Moalboal na ostrove Cebu. Pod vplyvom alkoholu odišiel na toaletu, kde mu napadlo, že si z terasy baru skočí šípku do mora. V tom čase však bol odliv a Roman si nárazom o skalu ťažko poranil hlavu. V tamojšej nemocnici zraneniam podľahol.

Tragické nešťastie zo sobotňajšej noci (5. mája) sa odohralo v mestečku Moalboal na ostrove Cebu. Český turista Roman S. (†27) sa s partiou troch kamarátov zabával v miestnom bare pri mori.

Krátko po tom, čo bez slova odišiel na toaletu, ho prevážali v kritickom stave do nemocnice. Romana, ktorý bol pod vplyvom alkoholu napadlo, že z terasy baru skočí šípku do mora.

Miestne médiá filipínsku políciu informovali, že štvorica turistov sa deň pred nešťastím v mori pri bare kúpala. Mladý Čech si pred skokom pravdepodobne neuvedomil, že v noci bol v mori odliv.

Šípkou do plytkej hladiny mora si nárazom o skalu vážne poranil hlavu. Roman bol v kritickom stave prevezený do nemocnice v Badiane.

Incidentom sa momentálne zaoberá filipínska polícia. Vyšetrovatelia tiež zisťujú, či mohol podnik tragickému nešťastiu nejakým spôsobom zabrániť.           

Viac o téme: ČechFilipínySmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu