Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Reklama, ktorá vyvolala rozruch a smiech: VIDEO Neuveríte, s čím vyšla na trh známa vodka

Zamestnanci švédskej spoločnosti, ktorá vyrába vodku, sa v reklame vyzliekli donaha Zobraziť galériu (2)
Zamestnanci švédskej spoločnosti, ktorá vyrába vodku, sa v reklame vyzliekli donaha (Zdroj: YouTube/Absolut Vodka Slovensko)

BRATISLAVA - Firmy vrážajú do reklamy nehorázne peniaze. Dnešný mediálny trh je už tak presýtený, že zaujať je viac-menej umením. Švédska spoločnosť vyrábajúca vodku však spôsobila poriadny rozruch.

Na internete sa objavil reklamný spot, ktorý búra všetky predsudky. V krátkom videu sa 28 zamestnancov firmy Absolut vyzlieklo úplne donaha. To všetko len preto, aby poukázali na čistotu procesu výroby ich vodky. Vo vtipnom videu sprevádzajú divákov ich pracoviskami.

Od ukážky obilnatých polí až po spôsob, akým dennodenne cestujú do práce. To všetko bez jediného kúsku látky. Hlavným cieľom celej reklamy je poukázať na absolútnu transparentnosť vo všetkých procesoch výroby alkoholu.

Zamestnanci švédskej spoločnosti, ktorá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Absolut Vodka Slovensko)

Na znak toho si zamestnanci zobliekli aj svoje odevy a dotvárajú tak myšlienku, že rovnako ako proces výroby, ani oni nemajú čo skrývať. Reklamný spot režíroval Austrálčan Sam Hibbard. Produktová manažérka spoločnosti médiám potvrdila, že počas bežných dní zamestnanci Absolut pracujú plne odetí.

Video nie je vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov

VIDEO: Lacná Kia je vraj lepšia ako Lamborghini. Vtipná reklama baví svet!

Viac o téme: AlkoholVodkaReklama
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu