Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Výbuch a následný požiar si vypýtal svoju daň: Ľudia skončili v nemocnici, utrpeli vážne zranenia

Policajné auto stojí pred závodom spoločnosti FAG Schaeffler v nemeckom Eltmane 15. mája 2017. Nemecká polícia informovala, že počas explózie sa v bavorskom závode spoločnosti FAG Schaeffler zranilo 13 ľudí.
Policajné auto stojí pred závodom spoločnosti FAG Schaeffler v nemeckom Eltmane 15. mája 2017. Nemecká polícia informovala, že počas explózie sa v bavorskom závode spoločnosti FAG Schaeffler zranilo 13 ľudí. (Zdroj: TASR/AP)

MNÍCHOV - Až 20 ľudí utrpelo dnes zranenia, zväčša popáleniny, pri výbuchu a následnom požiari v závode subdodávateľskej spoločnosti Schaeffler v dolnofranskom meste Eltman v nemeckej spolkovej krajine Bavorsko. Celkove sedem osôb, ktoré utrpeli vážne zranenia, záchranári prepravili letecky do nemocnice.

Bavorský rozhlas o tom informoval s odvolaním sa na policajné zdroje. Podľa nich sa do ovzdušia nedostali žiadne toxické látky a občania teda neboli ohrození. Príčiny výbuchu budú zrejmé až po ukončení vyšetrovania kriminalistov zo Schweinfurtu za účasti expertov.
     

Viac o téme: VýbuchEltmanSchaeffler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu