Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Panika v americkom lietadle: Na palube sa objavil nebezpečný pasažier!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

HOUSTON - Let americkej spoločnosti United Airlines z texaského mesta Houston do Ekvádoru museli odložiť, keď na palube spozorovali škorpióna.

Letecká spoločnosť pre televíziu KHOU-TV uviedla, že lietadlo sa vo štvrtok neskoro večer miestneho času vrátilo k odletovej bráne, lebo "z oblečenia zákazníka údajne vyliezol škorpión". Záchranári muža prehľadali a zistili, že živočích ho nebodol. Televízia informovala, že nie je známe, či sa škorpióna podarilo nájsť.

United Airlines oznámili, že zaobstarali nové lietadlo pre let 1035 a všetci pasažieri dostali za spôsobené nepríjemnosti aj poukážku na jedlo.

Let nakoniec dostal o 3,5 hodiny "zelenú". Televízia KHOU-TV ďalej informovala, že v apríli počas letu spoločnosti United Airlines z Houstonu do mesta Calgary v kanadskej provincii Alberta bodol škorpión jedného muža.

Spoločnosť United Airlines je pod paľbou kritiky za incident z 9. apríla v Chicagu, keď letisková polícia násilím odvliekla z paluby stroja pasažiera, pretože na let bolo predaných viac leteniek, než je miest k dispozícii.

Viac o téme: LietadloŠkorpiónUnited Airlines
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu