Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Češka (66) spôsobila na diaľnici totálny chaos: Havarovalo niekoľko áut, veselo išla ďalej

Babka jazdila v protismere Zobraziť galériu (2)
Babka jazdila v protismere (Zdroj: Foto: Facebook)

PLZEŇ - Zarážajúcu udalosť museli uplynulý týždeň riešiť českí policajti. Prijali bizarné hlásenie, že po diaľnici D5 v smere na Prahu jazdí auto v protismere. Za volantom sedela staršia dáma (66), ktorá za sebou nechala havarované autá a veselo išla ďalej.

Incident sa stal ešte v stredu pred pol deviatou dopoludnia. "Pani s vozidlom citroen nabehla pri Ejpoviciach na diaľnicu vedúcu na Prahu do ľavého jazdného pruhu, ale išla v protismere smerom na Rozvadov," opísala hovorkyňa plzeňských policajtov Martina Korandová a doplnila, že na 71,5 kilometri sa stala kvôli tomu dopravná nehoda.

VIDEO Češka (66) spôsobila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: youtube)

V ľavom jazdnom pruhu proti citroenu išla vodička s fiatom a aby nedošlo k čelnej zrážke, strhla riadenie do pravého pruhu, kde práve prechádzalo ďalšie auto. Nasledoval náraz. Za fiatom išla v ľavom jazdnom pruhu Škoda Octavia, ktorej vodič sa už citroenu nestihol vyhnúť, a došlo k ďalšej zrážke. Škoda Octavia sa ocitla mimo diaľnicu. Vodič i spolujazdec boli zranení a prevezení na ošetrenie.


Prečítajte si aj:

Odstrašujúce VIDEO zbesilej jazdy opitej Miroslavy po hádke: Moment smrti nevinnej Mišky!


Dáma v rokoch za volantom citroenu pokračovala neohrozene ďalej v jazde v protismere a približne okolo 80. kilometra sa obrátila a išla už správnym smerom na Prahu. "Kolegovia z diaľničného oddelenia Svojkovice ju sledovali a okamžite zastavili. Alkohol bol u vodičky vozidla citroen a ďalších účastníkov vylúčený dychovou skúškou," ozrejmila policajná hovorkyňa a doplnila, že policajti začnú úkony trestného konania pre podozrenie zo spáchania trestného činu všeobecného ohrozenia.

Pozrite si neohrozenú jazdu 66-ročnej vodičky v protismere

Viac o téme: Jazda BabkaProtismer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu