Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

FOTO z oslavy narodenín rozplakala celý svet: Príbeh, ktorého koniec môžete ovplyvniť aj vy

Hallee nechali kamaráti opustenú na oslave 18-tich narodenín. Zobraziť galériu (4)
Hallee nechali kamaráti opustenú na oslave 18-tich narodenín. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Mala to byť oslava jej dospelosti. No stalo sa niečo veľmi smutné. Dievčina trpiaca autizmom pripravila svoju oslavu, na ktorú pozvala všetkých kamarátov. Na jej veľké sklamanie ale neprišli. To sa rozhodla zmeniť jej sesternica. Pripravila výzvu, ktorou oslovila celý svet a do ktorej sa môžete zapojiť aj vy.

Becky sa rozhodla pomôcť svojej sesternici Hallee. Keď po smutnej minuloročnej narodeninovej oslave osemnástich narodenín mladej dievčiny s autizmom, nikto neprišiel na oslavu, rozhodla sa konať. Fotku Hallee ako smutne sedí sama na oslave svojej dospelosti zavesila na Facebook, aby upútala pozornosť ľudí, ktorí by boli ochotní jej poslať aspoň pohľadnicu.

Hallee čakala kamarátov, nikto neprišiel
Zobraziť galériu (4)
Hallee čakala kamarátov, nikto neprišiel  (Zdroj: Facebook)

"Bola tak nadšená, že bude mať párty s kamarátmi. Chcela ísť na bowling, zabaviť sa, zjesť koláč a zmrzlinu. Pozvánky na oslavu prišli priateľom a spolužiakom. Halle si sadla a netrpezlivo čakala na kamarátov, kedy prídu...ale oni neprišli. Ani jeden," napísala Becky z amerického Maineu na Facebooku.

Práve preto sa rozhodla spraviť jej na deväťnáste narodeniny radosť. "Chcela by som jej schránku zaplniť narodeninovými pozdravmi, odvšadiaľ!", napísala Becky v statuse. "Hal miluje dostávať poštu. Je to ten najlepši narodeninový darček, aký pre ňu môžete chcieť." Teraz prosí, aby si do začiatku júla našli pár minút a vyplnili pozdrav, ktorý jej pošlú ako narodeninový darček.

FOTO z oslavy narodenín
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Pre rodinu a blízkych chorej tínedžerky by to znamenalo veľa. "Toto by znamenalo pre jej matku viac ako si viete predstaviť. Sledovať ako sa vaše vlastné dieťa rozplače nad narodeninovým koláčom vám zlomí srdce," napísala Becky o prosbe.


Keby chcel niekto potešiť Hal, môžete jej poslať narodeninový pozdrav
Zobraziť galériu (4)
Keby chcel niekto potešiť Hal, môžete jej poslať narodeninový pozdrav  (Zdroj: Facebook)

Aj keď svoj príspevok zdieľala iba predvčerom, dnes už ho zdieľalo približne 125 tisíc ľudí. Mimoriadny úspech zrejme chytil za srdce väčšinu beckiných priateľov, ktorí jej sesternici chceli pomôcť. Becky sa do toho pustila s veľkou vervou. Pod status jej píše množstvo neznámych ľudí a ona im všetkým odpisuje a ďakuje zvlášť.

Viac o téme: DievčaAutizmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu