Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Prepáčte, idem spinkať: Policajtom po zastavení vodičky takmer padli sánky!

Po dvoch nealkoholických pivách nadýchala až 2,6 promile!
Po dvoch nealkoholických pivách nadýchala až 2,6 promile! (Zdroj: Youtube/Týdeník Policie)

PRAHA – Príšerne opitá žena nevedela, kde je sever. Napriek tomu si sadla za volant a zamierila domov. Cestou ju zastavili policajti a nestačili sa diviť, akú výhovorku mala pre nich šoférka pripravenú.

V sobotu večer neunikla pozornosti strážnikov z Prahy 5 vodička, ktorá s vozidlom prešla križovatku ulíc Víťazná a Zborovská, a keď chcela odbočiť, zastavila s vozidlom o obrubník chodníka až za križovatkou. Do Zborovskej ulice sa jej podarilo odbočiť až potom, ako prekonala tretíkrát obrubník chodníka.

Ženu zastavili policajti a neverili vlastným očiam: Namol opitá vypadla z auta

Po chvíli šoférka zastavila v ulici na jednom z parkovacích miest. To k nej však už došla hliadka, ktorá po zastavení k žene pristúpila a vyzvala ju na preukázanie totožnosti a podania vysvetlenia. Žena však žiadne doklady pri sebe nemala. Stále len opakovala, že ich má doma.

Po vystúpení z vozidla mala problém udržať rovnováhu, preto sa opierala o automobil. Z jej dychu bol navyše cítiť alkohol. Jeden zo strážnikov sa jej preto opýtal, či pred jazdou nepožila nejaký alkohol. Na to mu žena odpovedala: „Prepáčte, ja idem spinkať.“ Potom hliadke tvrdila, že pred jazdou vypila len dva birelly. A to aj napriek tomu, že nadýchala vyše 2,6 promile!

Viac o téme: AlkoholOpitá vodička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu