Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Tragédia počas leteckej šou: So zatajeným dychom sledovali, ako sa lietadlo zrútilo k zemi

Tragédia v Atlante Zobraziť galériu (2)
Tragédia v Atlante (Zdroj: Foto: youtube)

ATLANTA - Obrovské nešťastie sa stalo cez víkend na leteckej šou v americkom meste Atlanta. Pred očami stoviek divákov letel k zemi pilot, ktorý vykonával tandemovú akrobaciu. Do posledných chvíľ bojoval so strojom, aby ho dostal pod kontrolu, bohužiaľ, nestalo sa tak.

Dvaja piloti robili leteckú akrobaciu v tandeme. Po synchronizovanom manévri sa Gray Ward vo vzduchu vyrovnal, jeho kolega Greg Connel stratil nad lietadlom kontrolu a v rýchlosti začal klesať k zemi. Pravdepodobne zlyhala technika a pilot sa v špirále zrútil.

VIDEO Tragédia počas leteckej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Nešťastie bezmocne so zatajeným dychom sledovalo množstvo prítomných, medzi ktorými boli aj deti. "Bol som úplne v šoku a znechutený z toho, keď sa vyplnila moja najväčšia obava," povedal návštevník podujatia pre WSB News, ktorý celú tragédiu nasnímal na video. 

Podľa všetkého sa pod tregédiu podpísalo zlyhanie techniky. Podľa ostatných pilotov počasie bolo celý deň v poriadku, preto za nešťastie nemôže. Nikto iný sa nezranil. Za Gregom smútia najbližší, ale ja široká verejnosť. Pilotom bol 27 rokov.  

Viac o téme: PilotTragédiaNešťastieAtlanta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu