Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Brutálny útok na sudkyňu: VIDEO Pokus o upálenie zaživa, chcela ho odsúdiť za bitie manželky

(Zdroj: Foto: youtube)

SAO PAULO - Dramatické zábery znázorňujú, ako žena leží na zemi vo svojej kancelárii v západnej časti Sao Paulo v Brazílii. Muž sa jej so zapaľovačom v ruke vyhráža podpálením. A tu je dôvod.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Dramatické zábery znázorňujú, ako sudkyňa Tatiane Moreira Lima leží na zemi vo svojej kancelárii v západnej časti Sao Paulo v Brazílii. Alfredo Jose dos Santossa sa jej so zapaľovačom v ruke vyhráža podpálením. Rozzúrený obžalovaný si zo sudkyne urobil rukojemníčku krátko pred tým, ako malo začať pojednávanie v prípade domáceho násilia. Desivé okamihy zachytávajú situáciu, ako sa muž skláňa k žene stále nižšie, keď sa k nemu niekto priblíži. 

Na smrť vydesená sudkyňa žiada muža, aby ju pustil, vyjednávači sa snažia utrpenie ženy čím skôr ukončiť. Psychopat sa svojim otrasným činom dožadoval, aby ho sudkyňa zbavila obžaloby v prípade násilia, ktoré sa mal dopúšťať na svojej žene.

Na záberoch neskôr vidno, ako policajti s obžalovaným zápasia a zrazia ho na zem. Zároveň použijú hasiaci prístroj, aby zabránili prípadnému požiaru. Vystrašenú sudkyňu následne odvedú do bezpečia a neskôr aj do nemocnice, aby sa podrobila kontrolnému vyšetreniu. Ako informoval abcnews.go.com, žena utrpela pomliaždeniny a agresor skončil vo väzbe. 

Viac o téme: SudkyňaBrazília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu