Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Horor na plavárni v Nemecku: Chcel skočiť do bazéna, objavil 3 mŕtvoly cudzincov z východnej Európy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BERHEIM - Šokujúci pohľad na telá dvoch mŕtvych detí a jedného mladíka sa naskytol Andreasovi Dolligovi (47) z Berheimu. Tvrdí, že na ten pohľad nikdy nezabudne. Mal to byť jeden z jeho bežných dní, kedy si chcel v blízkej plavárni zaplávať. Z pohľadu na hladinu bazéna ho však zamrazilo.

Keď sa v plavkách a v gumených papučiach prišmochtal bližšie k bazénu, zarazil ho pohľad na tri nehybné telá, ktoré sa vznášali na hladine. ,,Najskôr som si myslel, že to len hrajú a robia sa mŕtvymi,“ opisuje otrasný pohľad Andreas. Potom si však všimol, že hladina vody je hladká a telá sa nehýbu.

 

Mysteriózna smrť slovenskej modelky Anny (†32): Mŕtve telo v talianskom jazere, vražda?

 

 

Andreasovi sa len o vlások podarilo vyhnúť podobnému osudu. Chcel sa totiž okamžite hodiť do vody, aby ich zachránil. Niečo však nebolo v poriadku. Bazén bol pod prúdom.

Muž vybehol z priestoru plavárne a o pomoc požiadal stavebného robotníka, ktorý bol nablízku. ,,Volajte políciu. Nemám mobil a v bazéne ležia mŕtvoly,“ spomína si na desivé momenty Andreas. Robotník sa chcel vrhnúť do bazéna. Andreas ho stiahol a varoval ho, že ak skočí, dopadne rovnako.

Všetky tri obete pochádzali z Rumunska. V utorok sa ich podarilo polícii identifikovať. Išlo o 12, 13 a 20 ročných príbuzných chlapcov. Presnú príčinu ich smrti by mala podľa polície odhaliť pitva. Podľa informácií nemeckého portálu bild.de môže za ich smrť technická porucha bazénového čerpadla, v ktorom nastal elektrický skrat.

 

Viac o téme: BazénElektrický prúdUtopenci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu