Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Ďalší utopený? Z Chorvátskeho ramena v Bratislave vytiahli mŕtveho muža

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: topky)

BRATISLAVA - Dnes ráno prišiel o život v Bratislave starší muž. Pravdepodobne sa utopil a je ďalšou z obetí tohtoročnej letnej kúpacej sezóny. Okolnosti smrti však vyšetruje polícia.

Vaše tipy

"Na Chorvátskom ramene pri Draždiaku zasahujú hasiči," informoval Topky.sk čitateľ Miroslav. Hovorca operačného strediska záchranárov Boris Chmel nám potvrdil, že skutočne prišlo v danom mieste k nešťastiu.

"O 6.20 polícia nahlásila nájdenú utopenú osobu. Na miesto udalosti vyslaná posádka ZZS, ktorá už len skonštatovala exitus muža nar. 1945," uviedol Chmel.

Okolnosti úmrtia 69-ročného dôchodcu už vyšetrujú aj bratislavskí policajti. "Telo muža bolo spozorované dnes v čase krátko po 6.00 h v chorvátskom ramene v blízkosti nemocnice s poliklinikou na Tematínskej ulici. Na miesto boli privolaní príslušníci Hasičského a záchranného zboru, ktorí telo muža vytiahli na breh. Ohliadajúci lekár na mieste skonštatoval smrť. Presné príčiny a okolnosti smrti muža budú známe až po obdŕžaní záverov z pitvy," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Poverený príslušník začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Viac o téme: UtopenecDraždiak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu