Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Ministri si v Španielsku uctili obete havárie Germanwings: Pred letiskom položili vence

(Zľava) Minister zahraničných vecí Francúzska Laurent Fabius, minister zahraničných vecí Španielska Manuel Garcia Margallo a nemecký minister zahraničných vecí Frank-Walker Steinmeier. Zobraziť galériu (3)
(Zľava) Minister zahraničných vecí Francúzska Laurent Fabius, minister zahraničných vecí Španielska Manuel Garcia Margallo a nemecký minister zahraničných vecí Frank-Walker Steinmeier. (Zdroj: SITA)

BARCELONA – Ministri zahraničných vecí Španielska, Francúzska a Nemecka položili dnes vence pred letiskom v Barcelone v tichej spomienke na 150 obetí minulomesačnej havárie lietadla aeroliniek Germanwings. Informovala o tom agentúra AP.

Španielsky minister José Manuel García Margallo, francúzsky minister Laurent Fabius a ich nemecký kolega Frank-Walter Steinmeier si spoločne s predstaviteľmi katalánskej metropoly pripomenuli obete havárie, z ktorých väčšina boli Nemci a Španieli.

(Zľava) Minister zahraničných vecí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Lietadlo nemeckej nízkonákladovej leteckej spoločnosti Germanwings vzlietlo 24. marca z Barcelony a malo pristáť v nemeckom Düsseldorfe, jeho druhý pilot ho však nasmeroval do skál juhofrancúzskych Álp. 

(Zľava) Minister zahraničných vecí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu