Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hyenizmus najhrubšieho zrna: Dvaja Česi okradli kamaráta s epileptickým záchvatom o tisíce!

(Zdroj: ČTK)

VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Odporne sa zachovala dvojica českých mladíkov (14) z Valašského Meziříčí na Vsetínsku. Keď ich iba 21-ročný kamarát dostal epileptický záchvat, okradli ho o 40-tisíc českých korún (1450 eur). Po tom, ako mu začalo byť zle, odprevadili ho domov a zneužili situáciu.

„Minulý piatok, keď bol s nimi v meste, tak sa mladému mužovi urobilo zle, preto sa rozhodol ísť domov. Obaja chlapci šli s ním. Mladík otvoril dvere bytu a potom spadol na zem, pretože dostal epileptický záchvat. Jeden z chlapcov privolal rýchlu záchrannú službu. Avšak, kým sanitka prišla, odcudzili mu z obálky v skrini v byte niekoľko tisíc korún,“ povedala hovorkyňa vsetínskej polície Lenka Javorková.

Okrem toho sa im na prsty nalepil aj obsah peňaženky a pokladnička, v ktorej bolo niečo cez päť tisíc korún českých. Ešte než prišla sanitka, boli chamtiví a neľudskí mladíci preč. Mladík sa prebral a vyšiel von k záchranárom, ktorí ho odviezli do nemocnice. Keď sa po vyšetreniach vrátil domov, zistil, že mu chýbajú všetky peniaze.

Chlapci sa ku krádeži priznali policajtom deň na to. Dokonca sa na všetkom vopred dohodli, keď raz na návšteve zistili, kde si okradnutý mladík peniaze odkladá. Časť lupu minuli na jedlo, napríklad pizzu a zákusky v cukrárni, jeden si kúpil nové oblečenie. Niečo „štedrá“ dvojka darovala vlastným mamám, pričom im zaklamali, že peniaze našli. Zostalo iba 11-tisíc korún (necelých 400 eur), ktoré chudákovi vrátili. Snáď si nabudúce „kamarátov“ vyberie lepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu