Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vladimír (23) s kumpánmi počas hodiny napadol štyroch: Muža v bezvedomí vyzliekol a sexoval s ním!

  Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: TASR)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Trenčianki policajti mali v nedeľu v noci plné ruky práce. Riešili tri lúpeže, ktoré spáchal 23-ročný Vladimír so svojimi komplicami, a to v priebehu jednej hodiny. To ale nebolo všetko. Vladimír sa na chvíľku od svojich kumpánov vzdialil, surovo napadol 21-ročného mladíka, ktorý skončil v bezvedomí. Na ulici ho vyzliekol a sexuálne zneužil. Mladík sa počas aktu prebral a vydesený z miesta utiekol.

"Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Bánoviec nad Bebravou vzniesol obvinenie vo veci zločinu sexuálneho násilia voči 23-ročnému Vladimírovi z okresu Bánovce nad Bebravou," informoval hovorca trenčianskych policajtov Pavol Kudlička.  

Vladimír v nedeľu v noci o 2-hej hodine na Ulici Jána Matušku fyzicky napadol 21-ročného muža tak, že ho udieral do hlavy. Poškodený upadol do bezvedomia. "Počas bezvedomia obvinený Vladimír vyzliekol poškodeného a sexuálne ho zneužil, načo sa poškodený prebral a podarilo sa mu utiecť preč," doplnil hovorca.

Vladimírovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na päť až desať rokov. Podľa policajných informácií mladíka pri surovom akte Vladimír neokradol.

Počas hodiny sexoval a s kumpánmi stihol lúpiť 

Pár minút pred sexuálnym útokom, ako aj po ňom Vladimír vyčíňal so svojimi komplicmi. "Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Bánoviec nad Bebravou vzniesol obvinenie vo veci zločinu lúpeže spáchaného formou spolupáchateľstva voči 23-ročnému Vladimírovi, 16-ročnému Markovi a 15-ročnému Zdenkovi, všetci sú z okresu Bánovce nad Bebravou," ozrejmil Kudlička.

Vladimír v tú istú noc v čase medzi 2-hou a 3-ťou hodinou napadol na Sládkovičovej ulici 37-ročného muža. "Počas incidentu napadnutému mužovi prehľadal vačky nohavíc, z ktorých mu žiadnu vec neodcudzil," opísal hovorca.

Vladimír v bezhlavom vyčíňaní pokračoval. V nedeľu v noci o pol tretej na tej istej ulici, kde si užíval s mladíkom v bezvedomí, spolu so 16-ročným Markom fyzicky napadol 30-ročného muža. Chytili ho pod krk, stiahli ho na zem, udierali ho hlavy a brucha. "Zobrali mobil, peňaženku, kľúče, bundu a okuliare, pričom mu spôsobili škodu vo výške 255 Eur," doplnil hovorca.

Vladimír spoločne s Markom a Zdenkom tiež v nedeľu v noci medzi 2-hou a 3-ťou hodinou na  Farskej ulici fyzicky napadli 23-ročného muža. Pri útoku spadol na zem a z vrecka mu zobrali mobil a peňaženku. "Poškodenému mužovi vznikla škoda vo výške 57 eur," dodal policajný hovorca.

Obvineným v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Trestné sadzby odňatia slobody sa u mladistvých znižujú na polovicu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu