Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Dráma v zábavnom parku: Mama (35) s dcérkou (10) vypadli počas jazdy z kolotoča!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

HEŘMANŮV MĚSTEC - Z výšky približne desiatich metrov vypadla v nedeľu podvečer z gondoly ruského kolesa 35-ročná Češka so svojou dcérkou. Utrpeli vážne zranenia, žena bojuje o život. Do nemocnice ju previezol záchranársky vrtuľník.

Mama so svojou desaťročnou dcérkou boli podvečer s kamarátkou a jej synom v zábavnom parku. Chceli sa povoziť na kolotočoch.
  
Ako citujú svedkov novinky.cz, ženy sedadlo rozhojdali. "Jedna z nich sa neudržala a z gondoly vypadla. Jej pád najprv brzdila gondola pod ňou, potom ale žena dopadla na zem."

Na miesto nešťastia dorazili privolaní záchranári, zasahoval aj vrtuľník. Ako povedala česká policajná hovorkyňa Jitka Vavřinová, žena utrpela zranenia hlavy a bola transportovaná do hradeckej nemocnice.

Z kolotoča vypadla aj dcérka. Ako povedali svedkovia, zachytila sa na zábradlí a tam ostala visieť. Zranenú ju záchranári zniesli na zem.

Druhá žena a jej synček sú v poriadku. Polícia ohliadala miesto nehody. Zisťuje, či bol v poriadku technický stav atrakcie a či mala potrebné povolenia.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu