Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Masaker kvôli súloži: Zaškrtil ženu (†18) v 8. mesiaci a jej frajera znetvoril!

Vľavo Brady Oestrike, vpravo Charles Oppenneer e jeho tehotná priateľka Brook Slocumová Zobraziť galériu (4)
Vľavo Brady Oestrike, vpravo Charles Oppenneer e jeho tehotná priateľka Brook Slocumová (Zdroj: Foto: Facebook)

WYOMING - Otrasný prípad sa stal v americkom štáte Michigan. Zvrátený partner tehotnej tínedžerky Brook (†18) požadoval, aby mala sex s cudzím mužom. Preto sa cez internet zoznámili s Bradym (†31). Čo sa presne medzi párom a chlapom odohralo, ostáva tajomstvom. Všetci traja sú mŕtvi. Chladnokrvný vrah zaškrtil tehotnú mladú ženu a jej partnera objavili s odrezanou hlavou, ktorú stále nenašli. Krvavý masaker dokonal samovraždou.

Tínedžerka Brook Slocumová a jej priateľ Charles Oppenneer sa s Bradym Oestrikeom zoznámili cez internet. Najprv spolu e-mailovali a minulý týždeň sa stretli v parku. Ako informovala polícia, prostredníctvom internetovej komunikácie si mladá žena dohodla sex s Bradym, za ktorý mal dvojici zaplatiť. Zvrátený Charles zas požadoval, aby sa na súlož svojej tehotnej priateľky s cudzím mužom mohol pozerať.  

Čo sa presne po stretnutí dvojice s chlapom stalo, nie je známe. Tínedžerku v ôsmom mesiaci zadržiaval päť dní vo svojom dome. Polícia sa na základe tipu k nemu vybrala. Muž však ešte pred tým stihol utiecť. Počaas policajnej naháňačky havaroval a následne si strelil do hlavy. Policajti pri prehliadke jeho auta našli v kufri spútanú a zaškrtenú Brook.

Masaker kvôli súloži: Zaškrtil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Ako uvádza britský denník Daily Mirror na svojich stránkach, telo Charlesa objavili v parku o deň skôr. Malo odrezanú hlavu, ktorú doteraz nenašli.

Masaker kvôli súloži: Zaškrtil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Nešťastný otec zavraždenej mladej ženy povedal, že jeho dcéra sa s priateľom Charlesom nedávno rozišla. Dôvodom bolo to, že ňou manipuloval. Ona ho však milovala a doslova ním bola posadnutá. Kvôli jeho láske bola ochotná urobiť čokoľvek. Chcela zachrániť svoju budúcu rodinu, aby dieťatko, ktoré čakala, malo otca.

Masaker kvôli súloži: Zaškrtil
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Otec obete priznal, že vedel o aktivitách svojej dcéry, teda o tom, že si prostredníctvom internetu vyhľadávala sexuálnych partnerov za peniaze, a to len preto, aby s ňou jej priateľ ostal. „Bola ochotná urobiť všetko, aby sa k nej vrátil. Draho za to zaplatila. Stretávala sa s mužmi cez internet. Manipuloval ňou. Prešla by aj peklom, len aby sa nerozišli," povedal skormútený otec.

Brook bola vo vzťahu nešťastná, dokonca napísala list svojmu nenarodenému dieťatku: „Chcela som len byť milovaná,“ vysvetľuje dôvody stretávania sa s cudzími mužmi.

Vrah mal bohatú kriminálnu minulosť. Viackrát bol zatknutý za domáce násilie, ktoré páchal na svojej bývalej priateľke. V jeho dome pri prehliadke polícia našla celý arzenál zbraní, munície a nožov. A rovnako aj osobné veci oboch obetí.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu